Masterclass over Wet PBR en toezichtruimtes

Op 12 juni verzorgt Panasonic in Driebergen een masterclass over de meest recente wijziging van de Regeling Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus, waardoor nu ook videotoezichtruimtes hieronder vallen.

De wijziging houdt in dat particuliere toezichtruimten voor wat betreft de wettelijke vereisten gelijkgesteld worden met voor PAC’s. Particuliere toezichtruimten worden – net als de PAC’s – óók vergunningplichtig! En net als bij inbraaksystemen zullen videoinstallaties ook aangelegd moeten worden door of onder verantwoordelijkheid van projecteringsdeskundigen CCTV (VSS). Dit betekent werk aan de winkel voor PAC’s en toezichtruimten, maar zeker ook voor installateurs en hun klanten.
Tijdens de masterclass geeft Erwin Schoemaker, directeur van ondernemersvereniging VEBON-NOVB, een toelichting op de ontwikkeling van de wetgeving wet PBR en Regeling PBR. Vervolgens geeft instructeur Edward van Velse een korte inleiding op de opleiding tot Projecterings- & Installatiedeskundige CCTV(VSS). De masterclass vindt ’s ochtends plaats en wordt afgesloten met een lunch.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie