Milestone over XProtect en kunstmatige intelligentie

Op 13 februari verzorgt Milestone Systems een seminar over de mogelijkheden van XProtect. Dit vindt plaats in het kantoor in Breda. 17 februari wordt het seminar herhaald in Living Tomorrow in Brussel.

Tijdens de seminars zal Milestone dieper ingaan op de open platformgemeenschap en alle mogelijkheden die de XProtect®-oplossingen voor videobeheer (VMS) kunnen bieden voor installateurs en gebruikers. De nieuw aankomende release, 2020 R1, zal uitgebreid worden toegelicht en een korte recap van 2019 zal worden toegelicht, waarin deelnemers aan het seminar meer te horen krijgen over de nieuwste uitgebrachte functies. Ook de nieuwe productfuncties en de belangrijkste voordelen daarvan worden toegelicht. Alle nieuwe functies worden bovendien live gedemonstreerd. Het eerste deel zal worden gehouden in het Nederlands.

Kunstmatige intelligentie
De middag van het seminar zal in het teken staan van solution partner, SAIMOS (Situational Awareness, Infrastructure Management & Operations Security). Deze zal naast hun integratieoplossing met Milestone XProtect ook de kracht en eenvoud van hun AI-oplossing uitgebreid presenteren en demonstreren. De aanwezigen leren over de vereisten, technische achtergrond en/of de commerciële waarde van de geïntegreerde oplossing.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie