Milestone-webinar over nieuwe cloud-oplossing

Als alternatief voor servers op locatie met software brengt Milestone XProtect on AWS op de markt. Daarbij bevinden de servers met software zich in de AWS-cloud van Amazon. De oplossing wordt 9 juni gelanceerd en gevolgd door webinars op 16 en 18 juni.

Behalve technische, biedt gebruik van de cloud ook commerciële voordelen voor installateurs en eindgebruikers. De servers kunnen gedeeltelijk of volledig in de AWS-cloud draaien. Vanuit de AWS-cloud kan op ieder moment de capaciteit van de server worden aangepast, zo betaalt de klant precies voor wat hij op dat moment nodig heeft. Daarnaast kan door middel van Amazon AppStream de volledige XProtect-omgeving via iedere computer of smartphone worden benaderd. Hiervoor is alleen een webbrowser nodig. De XProtect on AWS-oplossing biedt voordelen voor nieuwe en huidige klanten van Milestone. Over alle commerciële mogelijkheden zal op 16 juni een webinar worden georganiseerd.

Techniek
Tot de technische voordelen behoort de onbeperkte schaalbaarheid zonder hoge investeringen. Capaciteit is zo snel en makkelijk af te stemmen op de behoefte, zonder dat nog uitstekend werkende investeringen vervroegd afgeschreven hoeven te worden. Omdat er zeker onder installateurs ook veel vragen zijn over de cloud, organiseert Milestone op 18 juni een webinar over dit onderwerp. Er wordt dan uitgelegd hoe de cloud werkt, welke systemen er achter zitten, hoe de implementatie verloopt en welke prestaties mogen worden verwacht.

Gedeeld

Geef een reactie