Mobiel toegangsbeheer in de toekomst

Intercomspecialist 2N verzorgt op 12 november een gratis en interactief online event over de voordelen van de inzet van smartphones voor toegangsbeheer. Het bedrijf verwacht dat dit wegens de coronacrisis steeds belangrijker gaat worden.

Mobiele toegangsdata worden volgens 2N de belangrijkste factor voor de toegang tot appartementen- en kantoorgebouwen. Tijdens het webinar op 12 november geeft de fabrikant gebouwbeheerders en installateurs meer inzicht in de voordelen van het gebruik van de smartphone voor toegangsbeheer, de zogenaamde mobile credentials. Diverse experts zullen tijdens 2N On Air verder ingaan op de voordelen van de inzet van mobiele technologie met betrekking tot toegangsbeheer en het monitoren hiervan. Ook wordt ingegaan op de voordelen van contactloze deurbediening, wat vanwege de wereldwijde pandemie belangrijker is dan ooit. Verder komen zorgen met betrekking tot privacy en veiligheid rondom gezichtsherkenningstechnologie en andere biometrische data aan de orde en wordt uitgelegd hoe smartphone credentials een betrouwbaar en veilig alternatief kunnen zijn voor touchscreens en sleutelkaarten.

Het gratis webinar van 2N vindt plaats op donderdag 12 november om 10.00 uur en zal onder andere gepresenteerd worden door CEO Michal Kratochvil en Tomas Klima, sales directeur. Inschrijven voor het webinar is mogelijk via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie