NIDV Exhibition Defence & Security

Op 28 november vindt in Ahoy Rotterdam het jaarlijkse symposium plaats van de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid. Er worden ruim honderd exposanten verwacht en er is een uitgebreid congresprogramma. De naam van het evenement is veranderd van NIDV Symposium & Exhibition in NIDV Exhibition Defence & Security.

De NIDV Exhibition Defence & Security (NEDS) is het evenement voor de Defensie- en Veiligheidsindustrie in Nederland. Op één dag komen stakeholders vanuit de overheid, industrie en kennisinstellingen samen in Ahoy Rotterdam. Naast een gevarieerd inhoudelijk programma is er een grote beursvloer waar ruim honderd partijen zichzelf zullen presenteren. De organisator, de NIDV, vormt als brancheorganisatie de link tussen de overheid, bedrijven en kennisinstellingen uit de defensie- en veiligheidsindustrie, zowel binnen als buiten Nederland.

Integrale veiligheid
De 31e editie van NEDS staat in het teken van integrale veiligheid. De veiligheid in binnen- en buitenland staat steeds verder onder druk. Veiligheidsvraagstukken worden complexer en internationaler en vragen om een steeds verder geïntegreerde aanpak. De Nederlandse aanpak van publieke veiligheid moet dus integraal zijn en in staat om effectief de problemen in binnen- en buitenland aan te pakken. Het is daarom essentieel dat alle stakeholders, zowel binnen als buiten de overheid samenwerken aan de collectieve veiligheid, waar ook ter wereld.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een reactie