Nieuwe vakbeurs over cybersecurity

Op 3 en 4 november 2021 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de eerste editie van de IT-beurs TBX plaats. Dit tweedaagse hybride evenement biedt bezoekers zowel live als online toegang tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT, inspiratiesessies en uitgebreide netwerkmogelijkheden.

TBX is de opvolger van de IT-vakbeurs Infosecurity.nl, Data & Cloud expo. Het evenement is gratis toegankelijk. De ontwikkelingen op het gebied van IT gaan razendsnel en hebben groot effect op zowel marktposities als bedrijfsvoering. Jaarbeurs belooft met TBX – Tech.Business.Accelerate – een compleet programma voor professionals met zowel aandacht voor actuele business vraagstukken als concrete IT-oplossingen.
Carolien van den Steen van Ommeren, Concept Developer Jaarbeurs: “Technologische en digitale ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. De rol van IT in bedrijven en organisaties wordt daardoor ook steeds belangrijker, zowel op het gebied van marktpositie als overall bedrijfsvoering. TBX is de plek waar de laatste trends en technologie, maar vooral ook de koplopers in de branche bij elkaar komen om de volgende stappen te zetten voor zakelijk succes.”

Trends en inspiratie
Door corona is en blijft thuiswerken aan de orde van de dag. Dit heeft voor veel bedrijven de digitale transformatie versneld en zorgt bovendien voor meer en nieuwe cybersecurity-dreigingen. Tijdens het evenement staan daarom de volgende thema’s centraal in de vorm van keynotes en inspirerende sessies:

• Digital Transformation & Innovation
• Cyber Resilience Strategy & Awareness
• Sustainable Tech
• Future of Work
• Customer Experience

Op het TBX Inspiratieplein worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van IT, en kunnen er bevlogen debatten en live demonstraties worden gevolgd, is er horeca en komen snelgroeiende en veelbelovende start-ups aan het woord. Bezoekers kunnen zich bovendien tegen betaling inschrijven voor verschillende masterclasses.

Kijk voor meer informatie over het programma, deelnemende bedrijven en sprekers op TBXevent.nl.

Gedeeld

Geef een antwoord