Perimeter Protection en UTSEC

In Nürnberg vinden van 17 tot en met 19 januari 2023 de vakbeurzen UTSEC en Perimeter Protection plaats. De eerste heeft betrekking op het gebruik en het weren van drones. De tweede toont producten en diensten voor het beveiligen van terreinen.

De organisator noemt het Europa’s grootste beurs voor videobewaking, toegangscontrole, heksystemen, gebouwbeveiliging en nog veel meer. Getoond wordt het perfecte samenspel van mechanische, elektrische en elektronische componenten bij terreinbeveiliging. Op de beurs zijn oplossingen te verwachten voor geïntegreerde beveiligingstechnologie en perimeterbeveiliging. Alles draait hier om de beveiliging van gevoelige voorzieningen, met de nadruk op buitenruimtes en gebouwbescherming. Het concept is ontworpen in samenwerking met brancheverenigingen, zoals de VfS (Association for Security Technology) en de Quality Association for Metal Fence Technology.

Specialistenforum
Het nieuwe Specialist Forum op Perimeter Protection 2023 biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om hun producten en expertise op het gebied van perimeterbeveiliging, hekwerktechnologie en gebouwbeveiliging te presenteren aan professionele bezoekers en andere aanwezigen. Vanaf 2022 zal de U.T.SEC – Summit for Drones, Unmanned Technologies & Security als speciaal gebied worden geïntegreerd in Perimeter Protection. Hier gaat aandacht uit naar het toekomstige onderwerp van onbemande voertuigen met een focus op het gebruik ervan door veiligheidsautoriteiten. Daarnaast zullen veiligheidsrelevante onderwerpen rond onbemande technologieën worden gepresenteerd en intensief worden besproken op de U.T.SEC-conferentie.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: