Roadshow over Cloudbased toegangscontrole

In samenwerking met EntranceManager en Axis organiseert ADI een roadshow over hoe met het platform EntranceManager toegangsbeheer in de cloud is op te zetten. Dit met behulp van onder andere de Axis Network Door Controller.

Traditioneel worden toegangscontrolesystemen geïnstalleerd op locatie bij de eindgebruiker waarbij veel hardware, zoals servers en meerdere pc’s met clientsoftware, benodigd is. Bij cloudbased toegangsbeheer bevindt de server met de toegangscontrolesoftware zich daarentegen niet op de locatie van de eindgebruiker. De software is eigendom van een externe partij. Eindgebruikers hoeven daarom niet te investeren in de aanschaf, het beheer en onderhoud van centrale (server)apparatuur en de benodigde software.

Integratieplatform
EntranceManager is zo’n cloudbased oplossing. Dit integratieplatform werkt onder andere met diverse Axis-apparatuur. De applicatie draait vanuit een datacenter in Nederland, dat voldoet aan de ISO27001-norm. Mocht de verbinding met het datacenter uitvallen, dan blijft de AXIS Network Door Controller zelfstandig doorwerken. Deze en nog vele andere voordelen verduidelijken EntranceManager en Axis tijdens een informatieve roadshow, op de volgende locaties en data:
Sliedrecht, 20 november
Purmerend, 22 november
Aartselaar, 27 november
Zaventem, 29 november (Franstalig)

Aanmelden kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie