Rondetafelconferentie over Red Teaming

Hoffmann organiseert in samenwerking met SWIFT een rondetafelconferentie op 25 april in Amsterdam. Vragen die aan de orde komen zijn: Waar is uw organisatie kwetsbaar? Hoe zouden criminelen binnen kunnen komen? En hoe is de beveiliging dan georganiseerd?

Red Teaming is bedoeld om een organisatie op zwakheden te testen door deze volgens realistische scenario’s ‘aan te vallen’. Samen met één van zijn opdrachtgevers, SWIFT,  maakt Hoffmann dit onderwerp tastbaar. SWIFT, dat meer dan 11.000 banken en beveiligingsorganisaties met elkaar verbindt, heeft Hoffmann inmiddels in meerdere landen ingezet waaronder Nederland, Spanje, Frankrijk, Engeland, Zweden, Singapore, Maleisië en Amerika voor het uitvoeren van Red Teaming-testen. De security advisor binnen SWIFT, Mike van Drongelen, geeft inzicht in wat het voor hen heeft opgeleverd. “Door de Red Teaming-oefeningen en alles wat eruit voort is gekomen is het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers veel meer gaan leven. Het is een continu punt van aandacht geworden.”

Deelname aan de sessie is kosteloos, maar er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan via de website.

 

Gedeeld

Geef een reactie