Serie webinars door Genetec en Dell

Samen met computerfabrikant Dell organiseert Genetec de komende maand een groot aantal webinars. Deze gaan niet over producten, maar over toepassingsgebieden, zoals de zorgsector en het bankwezen.

Het eerste webinar is op 2 juni en gaat over het reduceren van cyberrisico’s bij het gebruik van online videosystemen. Er wordt onder andere ingegaan op de huidige dreigingen. Op 4 juni wordt gesproken over het beveiligen van leegstaande gebouwen en terreinen en over het beheren van toegangsrestricties. Hoe bedrijven na de coronacrisis met minimale risico’s heropend kunnen worden, wordt behandeld op 9 juni. En 11 juni wordt uitgelegd hoe een veilige en online aangesloten bank is te realiseren. Het versterken van de beveiligingsinfrastructuur is het onderwerp van 16 juni, terwijl op 18 juni wordt verteld hoe het onderwijs op een veilige manier weer kan worden opgestart. Op 23 juni vindt een webinar plaats over wat er komt kijken bij het beveiligen van openbaarvervoersknooppunten en luchthavens. Alle webinars zijn in het Engels en starten om 11.00u. Inschrijven kan via deze link.
https://info.genetec.com/Genetec-Dell-Technologies-Virtual-Event.html?utm_medium=linkedin&utm_source=social&utm_content=dellwebinarseries02

Gedeeld

Geef een reactie