Smart Homes & Intelligent Buildings

Donderdag 22 november wordt in Supernova in de Jaarbeurs in Utrecht de tweede editie van Smart Homes & Intelligent Buildings gehouden. Het event richt zich op slimme techniek in de gebouwde omgeving. Kernwoorden daarbij zijn energiezuinig, flexibel, levensloopbestendig, intelligent en comfortabel.

Smart Homes & Intelligent Buildings Event richt zich op beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld. Denk hierbij aan gebouweigenaren, ontwikkelaars, bouwers, installateurs, architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers.
Centraal staat de vraag hoe de belofte van slimme technologie kan worden omgezet in echte toegevoegde waarde voor de gebruiker en business opportunities voor ontwikkelaars, bouwers en beheerders.
Op Smart Homes & Intelligent Buildings Event gaat het om kennis delen, inspiratie en netwerken. Het event combineert een sterk inhoudelijk programma met keynotes, expertsessies en praktijkcases met een informatiemarkt.
Smart Homes & Intelligent Buildings vindt plaats tegelijk met Bits, Bricks & Behaviour, georganiseerd door FHI Gebouw Automatisering. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

Meer informatie op de website.

Gedeeld

Geef een reactie