SmartSD-webinar over identificatie op lange afstand

Op 5 juni van 9.00 tot 10.00 organiseert SmartSD samen met Nedap Identification Systems een webinar over diverse oplossingen omtrent identificatie op lange afstand van voertuigen en personen.

Het door SmartSD vertegenwoordigde Nedap Identification Systems is specialist op het gebied van identificatie op lange afstand. Met een uitgebreid aanbod aan hiervoor geschikte lezers en camera’s biedt het bedrijf oplossingen voor het automatisch identificeren van voertuigen en bestuurders op afstand, waardoor vertraging wordt voorkomen.

Toegevoegde waarde
Tijdens dit webinar gaat SmartSD in op de oplossingen die Nedap ruim 30 jaar biedt. Daarnaast wordt besproken wat de toegevoegde waarde is van identificatie op lange afstand binnen (gecombineerde) oplossingen in verschillende toepassingen zoals beveiligings-, parkeer- en verkeersmanagementsystemen. Ook komt de vraag aan de orde: Welk type identificatie is het beste toe te passen en welke combinaties zijn mogelijk? Tijdens het webinar komen de ANPR Lumo kentekenherkenninglezer, de Transit en de uPass lange-afstandslezer aan bod. Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie