SmartSD-webinar over SAIMOS-software

SAIMOS staat voor Situational Awareness, Infrastructure Management & Operations Security. Deze software wordt sinds kort geleverd door SmartSD. Reden om op 26 mei uit de doeken te doen, wat er allemaal mee mogelijk is.

SAIMOS is volgens SmartSD de eerste en tot nu toe enige video analyse, die naadloos is geïntegreerd in Milestone XProtect. Het webinar geeft een beter inzicht en overzicht wat de toevoeging van de producten van SAIMOS is in combinatie met het Milestone VMS.
Het doel van SAIMOS is om op een zo eenvoudig mogelijke manier gebruik te maken van de mogelijkheden van complexe technologieën om effectieve oplossingen voor gebruikers mogelijk te maken. De software biedt oplossingen voor bedrijven en eindgebruikers die hun spullen en activiteiten willen beschermen en beheren. Naast de meer typische video analyse zoals perimeterbeveiliging, counting, heatmapping en objectdetectie, zijn er ook LPR en gezichtsherkennings-oplossingen beschikbaar. SAIMOS is een schaalbare oplossing voor verschillende branches (security, retail, transport, etc.), draagt bij aan Smart City en Safe City-projecten, maar is zeker ook inzetbaar bij veel kleinere applicaties. Aopen heeft verscheidene hardwareproducten die ontwikkeld werden speciaal om de toepassingen van Milestone en Saimos te ondersteunen. Het zijn bovendien Milestone-verified producten. Het webinar zal Engelstalig zijn en wordt gegeven door Karim Elhanafi, Roy Band van Milestone en Mike Gubbels van Aopen. Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie