Hikvision webinars over nieuwe productlijnen

Vrijdag 7 augustus houdt Hikvision een webinar over de integratie van de nieuwe cameraserie AcuSense. Een week later wordt alles verteld over het nieuwe inbaaksignaleringssysteem AX Pro en nog een week later, op 21 augustus, gaat het over integratie van AX Pro.

De webinars starten om 9.30u in de ochtend en kunnen kosteloos worden bijgewoond. AcuSense is een serie lichtgevoelige camera’s met resoluties van 2 of 4 megapixels. Standaard beschikken deze camera’s over 120dB WDR en H265+. Camera’s uit de AcuSense-serie werken met Darkfighter, wat ervoor zorgt dat de camera kleurenbeeld kan geven bij heel weinig licht. De AcuSense-technologie is een geavanceerd algoritme dat in staat is voertuigen en personen te herkennen waardoor een zeer accurate detectie mogelijk is.

Hikvision’s AX PRO is een draadloos inbraak- en videosysteem voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. AX PRO bestaat uit een paneel hub en een breed scala aan detectoren en randapparatuur en bevat een veelheid aan functies, waaronder Tri-X draadloze technologie, IVaaS (Intruder Verification as a Service), app compatibiliteit en een strak design. Er kunnen 96 draadloze componenten worden aangesloten tot op afstanden van 2 km.

Inschrijven kan via de linkjes in het bericht.

Gedeeld

Geef een reactie