Spot op de werkomgeving

Op 13 september vindt in de Brabanthallen het evenement Spot op de werkomgeving plaats. Het evenement is bedoeld voor facility managers en er gaat ook aandacht uit naar beveiliging. Zo staan op de informatiemarkt onder andere Traka Assa Abloy Nederland

Ook tijdens het lezingenprogramma is er aandacht voor beveiliging. Wijnand van Loon van Automatic Signal Rijsenhout legt uit hoe je een gebouw kunt beveiligen zonder er een fort van te maken. Suzanne Walsteijn van NuBedrijfsnoodorganisatie vertelt hoe veiligheidsprotocollen met behulp van beeldend leren makkelijker zijn na te leven. Savas Kayim van ASSA ABLOY Hospitality Benelux houdt een lezing over hoe millennials zijn te inspireren om te innoveren in veiligheid. Willem Heijboer van Blomsma Signs & Safety geeft antwoord op de vraag waarom de wetgever niet meegaat met eigentijdse ontwikkelingen in vluchtwegsignalering.
Op de informatiemarkt staan Assa Abloy Hospitality Benelux, G.U.-Nederland, Hoefnagels Safety Support, Mauer, Nu-Swift, Protegu, Sellox, Spyke Security, Surveillance Support en Traka Assa Abloy Nederland.
Kijk voor meer informatie op de website.

Gedeeld

Geef een reactie