Talkshow over Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op 9 november organiseert de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in samenwerking met de Code Beveiligingsbranche een online Talkshow. Het thema is ‘Van beleid naar praktijk: wat brengt de Code jou?’.

Het inkopen van diensten, het uitbesteden van facilitaire dienstverlening of de uitvoering van een contract… In de dagelijkse praktijk gebeurt dat helaas niet altijd automatisch met respect voor de samenwerkingspartner.
En verantwoordelijk marktgedrag: wat is dat nou? Want het raakt iedereen: opdrachtgevers, inkopers, ondernemers én werknemers. De Talkshow op dinsdag 9 november gaat over wat dit voor iedereen betekent.

Sprekers en programma
Sprekers zijn onder andere Jan Telgen (em. hoogleraar inkoopmanagement) en Tuur Elzinga (voorzitter FNV). Daarnaast zullen uit de branche Michel Tobé (Capelle a/d IJssel en voorzitter FMN), Sandra Detmers (directeur Facilities Rabobank), Stephanie Steffers (sr. Inkoper van ProRail) en Walther Huyzen (hoofd Facilitair van Aegon Nederland) aanschuiven. Kees Blokland zal, als voorzitter van de Code, niet ontbreken en onder andere een interview met Arjan Vliegenthart (directeur Nibud) verzorgen. Verder wordt een ondernemer in de facilitaire dienstverlening in beeld gebracht.

De Talkshow wordt gepresenteerd door Anne Megens (AWVN) en Khadija Tahiri-Hyati (FNV). Onderwerpen zijn:
> Van de Code naar beleid: hoe werkt dat?
> Van kantoor naar geen kantoor: een visie op de toekomst van facility management
> Van uitbesteding naar uitvoering: welke invloed hebben inkoopbeslissingen op de praktijk?

Aanmelden
De Online Talkshow Code Verantwoordelijk Marktgedrag vindt plaats op 9 november 2021 – tussen 15.30 en 17.00 uur. Aanmelden kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord