Tijd en geld te besparen met draadloos toegangsbeheer

Waarom stappen bedrijven over naar draadloos toegangsbeheer? Die vraag wordt beantwoord tijdens een webinar op 29 juni om 11 uur en 30 juni om 11 uur, georganiseerd door ASSA ABLOY.

Het veranderen van de manier waarop toegang wordt beheerd, kan een organisatie tijd en geld besparen. De overstap van mechanische naar digitale deurbeveiliging is eenvoudiger dan menigeen denkt. Bovendien betaalt de investering zich snel terug met eenvoudiger, flexibeler en efficiënter beveiligingsbeheer, zo zegt ASSA ABLOY.
Tijdens deze webcast geven toegangsbeheerdeskundigen advies en wordt verteld over ervaringen van bedrijven die zijn overgestapt op draadloos toegangsbeheer. Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen. Aan het einde van de 45 minuten durende sessie is alles duidelijk over oplossingen voor de grootste beveiligingsproblemen van vandaag, hoe probleemloos is te upgraden naar elektronisch toegangsbeheer, hoe meer flexibiliteit wordt verkregen, terwijl tijd en geld worden bespaard, hoe het juiste systeem is te kiezen dat aan de behoeften voldoet en hoe de volgende investering in toegangsbeheer klaar is voor de toekomst.

Deelnemers ontvangen een gratis exemplaar van het nieuwe Wireless Access Control Report 2021 van IFSEC Global met de nieuwste inzichten van experts uit de sector.

Iedereen die zich registreert, krijgt een opname van de webcast toegestuurd. Het webinar wordt zowel op 29 als op 30 juni gegeven door David Hughes, senior product manager bij ASSA ABLOY, en Russell Wagstaff, global platforms director bij ASSA ABLOY. De voertaal is Engels.

Aanmelden kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord