Toegangsbeheer via camera’s met gezichtsherkenning

Camera’s met gezichtsherkenning worden meer en meer ingezet om de toegang te reguleren. Eocortex, dat onlangs gezichtsherkenning aan het VMS toevoegde, houdt hier op 26 november om 10:00u een interessant webinar over. Uitgelegd wordt onder andere waar het aan ligt als het niet goed werkt.

Tijdens het webinar wordt aangetoond dat camera’s die worden gebruikt voor toegangsbeheer vaak belangrijker zijn dan het algoritme voor het herkennen van de biometrische gegevens. Ook wordt aangetoond dat de realiteit niet altijd overeenkomt met de vereisten. Bovendien wordt uitgelegd hoe onvolkomenheden bij het herkennen van biometrische gegevens kunnen worden verholpen. Tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen aan de specialisten van Eocortex. Een deel van het webinar gaat over besparingen die zijn te behalen bij het invoeren van 2-factorauthenticatie. Dat is volgens Eocortex namelijk mogelijk zonder dure hardware te veranderen.

Deelname aan het webinar is kosteloos en staat ook open voor wie Eocortex (nog) niet gebruikt. Aanmelden kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie