Uniview Partner Summit 2021

Op 16 december organiseert Uniview de Partner Summit 2021. Het is de derde keer dat de bekende fabrikant de resultaten van de afgelopen jaren en de visie op de toekomst met de markt deelt. Vanwege de pandemie vindt de Partner Summit 2021 online plaats.

Het online evenement begint met een inleiding door CEO Hermit Zhang van Uniview. Vervolgens gaat vice-president Ximen Yan in op nieuwe vormen van digitale marketing. Nieuwe producten en technologie worden door productmanagers Liu Liu, Joyce Zhou en Jason Tong onder de aandacht gebracht. Dan vindt nog een awarduitreiking plaats en is er gelegenheid voor de partners om onderling ervaringen uit te wisselen. Het evenement wordt afgesloten met het bekend maken van de winnaar van een loterij.
De Partner Summit 2021 wordt tweemaal uitgezonden, vanwege de verschillende tijdszones waarin Uniview actief is. De eerste begint ’s morgens om 6:00u. De tweede is om 17:00u. Deelname is alleen mogelijk voor partners. Via de verkoopafdelingen van Uniview is toegang tot de live stream aan te vragen.

Gedeeld

Geef een antwoord