Vakbeurs eRIC 2020

2020 lijkt nog ver weg, maar achter de schermen is de organisatie van de vakbeurs eRIC 2020 alweer begonnen. Het wordt de derde keer dat dit voor politie, brandweer, defensie, GHOR en andere crisisbeheersingspartners bedoelde evenement wordt georganiseerd.

Thema’s worden weer robotica, smart intelligence voor veiligheid en crisisbeheersing en cybersecurity. Daarnaast zal er de volgende editie een nog grotere focus komen te liggen op internationale samenwerking en kennisdeling, wat tot uiting zal komen in de deelname van bedrijven en hulpverleningsinstanties.

eRIC 2018 was met 250 exposanten en een beursoppervlak van 50.000 vierkante meter de grootste multidisciplinaire vakbeurs in zijn soort op Nederlandse bodem. Met twee toonaangevende vakcongressen en interactieve demonstraties, zoals het skills lab terrorismegevolgbestrijding, voorzag de beurs in een grote behoefte bij de vakexperts uit het hulpverlenings- en crisisbeheersingsdomein. Ruim 7000 bezoekers vonden in twee dagen tijd hun weg naar het beursterrein op Vliegveld Twenthe.

eRIC 2020 vindt plaats op 22 en 23 april, wederom op evenementenlocatie Vliegveld Twenthe.

Gedeeld

Geef een reactie