Virtueel evenement over Videotec SPA-producten

Lobeco kondigt een online evenement van Videotec SPA aan, dat op 25 februari gaat plaatsvinden. In een virtuele ruimte kunnen deelnemers het team van experts van de fabrikant ontmoeten en gemakkelijk toegang krijgen tot de laatste informatie over de nieuwe producten, applicaties en diensten van het Italiaanse merk.

Het Videotec Digital Event biedt de mogelijkheid om in realtime te communiceren via een beveiligd chatkanaal met het personeel van Videotec en alle technische details of commerciële informatie te krijgen die nodig is. Het evenement begint om 9.00u en duurt 24 uur, om geïnteresseerden over de hele wereld te kunnen bereiken.
Aan de orde komt onder andere de nieuwe Ulisse Evo Dual PTZ-netwerkcamera met dubbele thermische en Full HD-sensoren voor videobewaking van perimeters en vitale gebieden. Een ander thema is het ontwerpen van het Smart Perimeter Video Security System met een focus op de technologieoplossingen van Videotec. Er gaat aandacht uit naar onderzoek hoe warmtebeeldcamera’s kunnen worden gebruikt in een breed scala aan industriële
toepassingen en er is volop aandacht voor de warmtebeeldcamera’s die Videotec op de markt brengt. Verder zijn er presentaties over de nieuwe COMB polycarbonaat communicatiebox voor een state-of-the-art installatie en correcte werking van één of meerdere Videotec IP of analoge camera’s. De presentaties zijn tijdens het evenement op elk gewenst tijdstip te bekijken.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie