VVBI Najaarsbijeenkomst 2017

Op 22 november 2017 organiseert de VVBI in Amersfoort haar negende landelijke bijeenkomst, waarbij vanwege de invoering van de nieuwe EU-privacywetgeving in mei 2018 is gekozen voor een zeer actueel thema dat erg leeft in de markt. Wat betekent dit voor het gebruik van biometrie en de huidige operationele toepassingen? 

De sprekers zullen nader op dit thema ingaan, waarbij ook aangegeven zal worden welke acties er door diverse bedrijven worden ondernomen om op deze veranderingen voorbereid te zijn.

De VVBI is hard bezig met de organisatie van deze Najaarsbijeenkomst 2017. De bijeenkomst is bij Innovalor in Amersfoort, goed bereikbaar met de auto (openbare parkeergarages op korte afstand) en openbaar vervoer (enkele minuten van het station).

Het programma is nog onder voorbehoud, maar u kunt het volgende vast in uw agenda noteren. De bijeenkomst is toegankelijk voor leden van de VVBI en niet-leden. Leden kunnen gratis deelnemen. Overige deelnemers betalen 50 euro. Er is een maximum van 50 plaatsen beschikbaar. Daarbij hebben VVBI-leden voorrang bij aanmelding.

U kunt zich reeds voor deelname aanmelden via secretaris@vvbi.nl.

Gedeeld

Geef een reactie