Webinar Introductie Security en Recht

Wat komt er juridisch kijken bij het fouilleren door particuliere beveiligers? En hoe zit dat met camera’s in een parkeergarage? Deze vragen worden uitgebreid beantwoord tijdens twee gratis webinars van SOBA Security Academy op 22 juni.

De praktijkbeoefenaar in de beveiligingsbranche of de particuliere onderzoeker komt vaak voor juridische vragen te staan. Wat zegt de AVG over cameratoezicht? Wat zijn de voorwaarden om een visitatie uit te voeren en moet iemand hieraan meewerken? En wat is het verschil tussen fouilleren en visiteren? Tijdens het webinar leert docent Felix Olijslager beveiligingsvragen vanuit verschillende juridische deelgebieden te benaderen. Ook vertelt hij met welke wet- en regelgeving de gebruiker te maken krijgt. Dit elke keer in 15 minuten per casus met aansluitend 5 minuten voor het beantwoorden van vragen. Verder wordt inhoudelijke informatie gegeven over de Post-HBO Registeropleiding Security en Recht en wordt er een korte toelichting op de opstap naar MSec (Manager of Security) gegeven.

Voor wie
Dit webinar is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de beveiligings- en veiligheidsbranche, bijvoorbeeld als securitymanager, facilitymanager, gebouwbeheerder, adviseur (integrale) veiligheid, veiligheidscoördinator, medewerker toegangsbeheer of procesmanager safety en security. Maar het is ook interessant voor securityprofessionals die de Post-HBO registeropleiding DHM en/of SecTec hebben afgerond en door willen voor MSec (Manager of Security). De webinars zijn bij te wonen op dinsdag 22 juni van 15.30 tot 16.30 uur. Deelname is gratis.

Meer informatie is is te vinden op de website van SOBA en op www.securityenrecht.info.

Gedeeld

Geef een antwoord