Webinar: Meten is weten in Coronatijd

Speciaal voor securitymanagers die vragen krijgen over preventie van coronabesmetting, organiseert SOBA een webinar over de juridische voorwaarden van verschillende maatregelen. Het webinar vindt plaats op 20 juli en wordt verzorgd door Felix Olijslager, Frank van der Linden en Giliam van der Weide.

Medewerkers worden weer (massaal) toegelaten tot de werkplek en de directie wil geen verstoring van de bedrijfsactiviteiten door (grootschalige) COVID-19-besmettingen. Men heeft gehoord dat thermische camera’s een geschikt middel kunnen zijn om te scannen of medewerkers mogelijk besmet zijn en vraagt de securitymanager om een advies vanuit organisatorisch, juridisch en technisch perspectief.
In het webinar wordt dit actuele thema vanuit drie security invalshoeken benaderd (DHM Security Management, Security & Recht en Security Techniek). Er wordt ingegaan op vragen en onduidelijkheden, zoals: Hoe pas je de DHM-methodiek toe bij de voorbereiding, uitvoering en kwaliteitsborging van deze opdracht?
Wat zijn de verplichtingen, mogelijkheden en beperkingen waarmee je rekening moet houden vanuit de juridische optiek?
Welke technische toepassingen zijn er nodig om binnen het gestelde juridische kader te blijven?

Deelname is kosteloos en inschrijving kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie