Webinar over Eocortex ULTRA

Voor grote en complexe cameraprojecten brengt Eocortex de versie ULTRA. Deze is niet alleen zeer krachtig, maar kent ook diverse functies die in andere versies niet voorkomen. De fabrikant demonstreert dit alles tijdens een interactief webinar op 13 december vanaf 1 uur ’s middags.

Tijdens het webinar wordt ook uitgelegd hoe met Eocortex enorm bespaard kan worden op de aanleg van een videobewakingssysteem. Het gaat hier om methodes die nog niet bekend zijn. Het tweede deel van het webinar staat in het teken van de speciale functies van ULTRA en van wat gebruikers aan nieuwe functionaliteit mogen verwachten in 2020.
Na afloop van het webinar is duidelijk wat er zoal kan met Eocortex ULTRA, hoe de speciale functies zijn te activeren en waarom de software zo geschikt is voor zeer grote projecten. Dmitry Loginov, international sales director, vertelt hoe projecten met Eocortex zijn te realiseren en welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn. Er is in ieder geval een unieke aanbieding voor deelnemers aan het webinar. Die heeft te maken met Linux en Cloud. Het webinar kan maar eenmalig worden gevolgd, want het wordt niet vastgelegd.

Aanmelden kan via deze website.

Gedeeld

Geef een reactie