Webinar over flexibel sleutelbeheer

Op 8 juli om 10.00 verzorgt ASSA ABLOY een gratis webinar met als titel: Flexibel sleutelbeheer voor elke toepassing. Het is een introductie tot de innovatieve mogelijkheden van de CLIQ mechatronische sluitsytemen voor iedereen die met ‘smart buildings’ werkt; van adviseurs tot eindgebruikers en van system integrators tot architecten.

Een CLIQ® mechatronisch sluitsysteem combineert gepatenteerde, hoogwaardige mechanische en elektronische beveiliging. Het is gebaseerd op programmeerbare fysieke sleutels met optionele Bluetooth-functionaliteit en bestaat uit een reeks draadloze elektromechanische deursloten en hangsloten, geschikt voor zelfs de moeilijkste omgevingen; en krachtige, gebruiksvriendelijke beheersoftware.
Een CLIQ®-systeem zorgt voor bediening en gemak zonder kabels: alle CLIQ®-sloten zijn draadloos. CLIQ verbetert de veiligheid van uw terreinen en gebouwen met flexibele toegangsrechten en eenvoudig sleutelbeheer – en is eenvoudig te beheren, altijd en overal. Een reeks sleutelbediende mechanische cilinders en hangsloten maximaliseert de fysieke beveiliging. En daar bovenop de CLIQ®-technologie met versleutelde, gebruiksvriendelijke elektronische beveiliging.

Inschrijven voor het webinar is mogelijk via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie