Webinar over slimme recorders van Hikvision

Op 21 mei organiseert Hikvision Benelux een webinar over de nieuwe Hikvision I-Serie NVR en AcuSense NVR. Het gaat hier om recorders met objectclassificatie. Zo is het heel eenvoudig om snel beelden te zoeken waarop personen en/of voertuigen zijn te zien.

Tijdens het webinar vertelt Hikvision aan de hand van een productenoverzicht wat deze NVR-series zo speciaal maakt. Ook worden de verschillende functies gedemonstreerd. Deelnemers aan het webinar krijgen daarnaast toegang tot de exclusieve SmartTry-promotie. Daarmee kunnen zij een I-Serie en AcuSense NVR tegen een aantrekkelijke prijs uitproberen.

Hikvision I-Serie NVR
De I-Serie NVR van Hikvision is een multifunctionele recorder die gecombineerd kan worden met de AcuSense- en ColorVu-camera’s. Daarbij wordt ondersteuning geboden voor het terugzoeken in opgenomen beelden naar gebeurtenissen waar personen en/of voertuigen op te zien zijn. De objectclassificatie vanuit de camera’s kan dus zichtbaar worden gemaakt in de recorder. Daarnaast ondersteunen deze NVR’s een groot aantal andere producten en functies, zoals ANPR, thermische camera’s (met VCA), people counting, heat mapping, opname op schema en nog vele andere zaken.

Hikvision AcuSense NVR
De AcuSense NVR van Hikvision biedt krachtige objectclassificatie direct vanuit de recorder. Het welbekende AcuSense-algoritme, dat ook in AcuSense- en de nieuwe generatie ColorVu-camera’s zit, is nu ook in deze recorder toegepast. Zo kunnen bestaande systemen met ‘normale’ camera’s intelligent worden gemaakt. De toegepaste objectclassificatie zorgt voor een drastische vermindering van onnodige alarmen en maakt het makkelijker om relevante beelden terug te vinden.

Inschrijven voor het webinar kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord