Webinar over verschillende kaarttechnologieën

Op 3 april organiseert SmartSD een webinar omtrent de evolutie van kaarttechnologieën. Dit webinar is bestemd voor installateurs en adviseurs die meer kennis willen hebben op het gebied van de diverse kaarttechnologieën en veilige kaarttechnologieën in het bijzonder die met toegangssystemen gebruikt kunnen worden.

Na het volgen van het webinar hebben de deelnemers meer inzicht in de evolutie van kaarttechnologieën, kaartformaten, kaartbeveiliging, HID-kaartlezers, HID Mobile Access-oplossing en de HID Reader Manager. Met deze kennis zijn deelnemers in staat om klanten van het beste advies te voorzien op het gebied van de diverse soorten kaarttechnologieën.

Dit webinar, dat 3 april van 9 tot 10.30u plaatsvindt, is geschikt voor installateurs die meer kennis willen hebben van (beveiligde) kaart leestechnologieën of hun huidige kennis willen updaten zodat deze weer aansluit met de nieuwst ontwikkelingen op dit gebied.

Voor het volgen van deze training is geen voorkennis vereist. Enige algemene kennis van over toegangscontrole is wel een voordeel.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie