Webinars over UNii firmware v2.5 en integratie Aperio-sloten

Tijdens twee korte en bondige webinars vertelt Alphatronics alles over nieuwe ontwikkelingen binnen het UNii-programma. Op 11 maart gaat het over de UNii firmware update 2.5 en op 18 maart over de integratie van Aperio draadloze sloten in UNii.


Alphatronics heeft de centrale en software van UNii geüpdatet en daarin weer een paar mooie nieuwe functies toegevoegd. Tijdens het webinar gaat de fabrikant in op macro’s en sneltoetsen, geavanceerde instellingen in UNii Elite detectie, gebruik van andere passen/tags op de UNii en integratie van Aperio.
Het laatste onderwerp komt op 18 maart nog veel uitgebreider aan de orde. Aperio draadloze sloten zijn volgens Alphatronics de eenvoudigste manier om het bereik van online UNii toegangsbeheer te vergroten of om mechanische sloten te vervangen door intelligent toegangsbeheer. Omdat ze draadloos zijn, zijn de op batterijen werkende Aperio-sloten snel en kosteneffectief te installeren en besparen ze geld in bedrijfs- en onderhoudskosten.
Tijdens het webinar gaat het over projectie en hoe de draadloze sloten zijn toe te passen, de opleidingsmogelijkheden en over hoe de sloten geprogrammeerd worden.
Beide webinars worden zowel ’s ochtends als ’s middags gegeven.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie