Webinars over UNii online en UNii deurcontroller

Tijdens twee korte, bondige en leerzame webinars vertelt Alphatronics alles over de nieuwe producten UNii deurcontroller en UNii online. De deurcontroller wordt gepresenteerd op 19 en 20 november. Online is aan de beurt op 26 november.

Toegangsbeheer in combinatie met inbraakdetectie is niet meer weg te denken. Een ideale combinatie die het beheer voor de eindgebruiker een stuk eenvoudiger maakt. De UNii deurcontroller kenmerkt zich volgens Alphatronics door zijn complete uitvoering, eenvoudige installatie en gunstige prijs.
De deurcontroller is leverbaar in een 12VDC- of 24VDC-uitvoering. Dus ook bij 24V sluitwerk kan de deurcontroller ingezet worden. Er kunnen twee lezers (Wiegand) aangesloten worden. Afhankelijk van de UNii-uitvoering kan deze met 16 deurcontrollers tot 32 deuren beheren. De lezers kunnen onafhankelijk worden geprogrammeerd.
Tijdens het webinar wordt alles verteld over de aansluitingen, uitbreidingen en hoe de deurcontroller is toe te passen.

UNii online
Gebruikers van de UNii kennen de UNii manager al. Deze configuratiesoftware voor de PC of laptop is nu ook online beschikbaar: UNii online. Met exact dezelfde interface kan een UNii ook op afstand vanuit de browser worden beheerd of geconfigureerd. Tijdens dit webinar laat Alphatronics zien hoe de UNii aan UNii online wordt gekoppeld en wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelden kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie