Week van de Veiligheid

In heel Nederland staat in week 41 (5 tot 11 oktober 2020) veiligheid centraal. Verschillende partijen (gemeenten, horecabranches, het ministerie van Justitie en Veiligheid en samenwerkingsorganisaties zoals het CCV) zetten zich in voor de Week van de Veiligheid.

Het thema van 2020 luidt: Ben jij voorbereid op criminaliteit? Want dit jaar staat de Week van de Veiligheid in het teken van weerbaarheid. Hoe kunnen ondernemers en burgers weerstand bieden tegen criminaliteit? Kun je je preventief hierop voorbereiden? En welke rol kan de gemeente hierin spelen?
Tijdens deze week organiseren ondernemers en gemeenten activiteiten voor burgers/hun personeel om bewustzijn te creëren rondom vormen van criminaliteit en hun weerbaar te maken.
De site van de Week van de Veiligheid is vernieuwd! Het is nu nog makkelijker om activiteit aan te melden, maar ook om te zien welke activiteiten er in de buurt georganiseerd worden. Zowel ondernemers als gemeenten kunnen hier campagnemateriaal downloaden, tips bekijken en het trainingsaanbod zien.

Kijk hier voor meer informatie.

Bron: Het CCV.

Gedeeld

Geef een reactie