Weer bijeenkomst van stichting SecurityAdvies-Platform

Op 8 juli vindt in Ridderkerk weer een securitysessie plaats van stichting SecurityAdvies-Platform. De bijeenkomst vindt vanwege corona buiten plaats, onder een overkapping. Er staan weer interessante en gevarieerde onderwerpen op het programma.

De stichting, geleid door Jan van Toorn, organiseert onder normale omstandigheden zo’n vier drukbezochte sessies per jaar. Vanwege corona was dit helaas enige tijd niet mogelijk, maar nu de besmettingscijfers flink zijn gedaald, gaan de bijeenkomsten in aangepaste vorm weer van start. Zo is er opnieuw een ochtend- en een identiek middagprogramma, om de drukte te spreiden. Ook wordt de bijeenkomst in de open lucht gehouden. Tot de sprekers behoren onder andere Frank van der Linden van het ministerie van Justitie & Veiligheid, Dennis Kromhout van BAVAK Beveiligingsgroep, Nadine Werkhoven van Pinkerton en Johan Drost en Stefan van der Ploeg van Diagnose Netherlands. Tussen de ochtend- en middagsessie is er een lunch voor alle deelnemers, zodat het voor het netwerken niet uitmaakt of men ’s ochtend of ’s middags deelneemt.

Het betreft een besloten bijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen via een e-mail informatie opvragen over mogelijkheden voor deelname.

Gedeeld

Geef een antwoord