Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VAIBS

Securitas

ASIS

Uniview

JMB Groep

VVNL

Alarm Meldnet

DZ Technologies

PG Security Systems

Explicate

Oribi ID Solutions

Avigilon Alta

Genetec

SOBA

Top Security

Advancis

SmartSD

Eagle Eye Networks

Alphatronics

i-Pro

Paxton

NetworxConnect

Gold-IP

Lobeco

Seris

BHVcertificaat.online

Centurion

Brivo

Traka ASSA ABLOY

Masset Solutions

Eizo

De Beveiligingsjurist

20face

VEB

EAL

OSEC

Nimo Drone Security

NIBHV

Akuvox

CDVI

G4S

Secusoft

Kiwa

VBN

ADI

Service Centrale Nederland

CardAccess

ARAS

Bosch Security Systems

Sequrix

Unii

Hikvision

SmartCell

Connect Security

GFT

CSL

HID

Nenova

2N

VideoGuard

ASSA ABLOY

Multiwacht

Crown Security Services

Milestone

Bydemes

IDIS

RoSecure

Dero Security Products

Ajax Systems

Optex

Regio Control Veldt

Nimo Dog Security

Seagate

Paraat

HD Security

Hanwha Vision Europe

Trigion

SMC Alarmcentrale

Add Secure

AI Smart Box van i-PRO maakt traditionele netwerkcamera’s slim

12 juli 2023
Redactie
08:51

De nieuwe AI Smart Box van i-PRO is ontworpen om niet-AI-netwerkcamera’s om te zetten in slimme apparaten. De AI Smart Box is een combinatie van de bekende I-PRO mini gecombineerd met een nieuwe I-PRO in-house applicatie. Deze combinatie kan diepgaande analyses bieden.

Deze nieuwe functionaliteit is per direct beschikbaar en biedt ook niet-AI-camera’s van andere fabrikanten de mogelijkheid om te integreren met i-PRO Active Guard. Als onderdeel van de open strategie van i-PRO levert de Active Guard-plug-insoftware een groot aantal waardevolle objectattributen voor forensisch zoeken en live-evenementen aan populaire VMS’en zoals van Milestone, Genetec, Luxriot en andere fabrikanten.

Naadloze overgang
“Net zoals we 15-20 jaar geleden encoders gebruikten bij de overgang van analoog naar IP, maakt deze ‘AI-encoder’ een naadloze overgang naar op AI gebaseerde analyses mogelijk. i-PRO loopt zo voorop in het toegankelijk maken van AI voor meer klanten met een unieke en efficiënte oplossing om netwerkcamera’s geschikt te maken voor AI terwijl ze profiteren van i-PRO’s krachtige Active Guard-software”, aldus Gerard Figols, President, i- PRO EMEA.

Waardevolle metadata
De i-PRO AI Smart Box is ontworpen voor klanten die camera’s hebben die niet geschikt zijn voor AI, maar waardevolle metadata willen verzamelen voor gedetailleerd forensisch zoeken en real-time meldingen door middel van integratie met i-PRO Active Guard, profiterend van geen extra licentiekosten en geen verwerkingsvertragingen wanneer seconden tellen.
De AI Smart Box werkt door MJPEG-streams van een niet-AI-camera over te zetten naar de AI Smart Box voor verwerking. De resultaten worden vervolgens naar de Active Guard-server en het VMS gestuurd. Er kunnen maximaal twee apps worden geïnstalleerd die mensen of voertuigen detecteren met de mogelijkheid om bijna 100 individuele objectkenmerken te detecteren. Elke netwerkcamera die een MJPEG-uitvoer en minimaal 5 fps in een resolutie van 1920×1080 of 1280×720 ondersteunt, is naar verwachting compatibel met de AI Smart Box.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner