Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

Advancis

Nimo Dog Security

20face

HD Security

Bydemes

OSEC

Avigilon Alta

Oribi ID Solutions

Milestone

SMC Alarmcentrale

NetworxConnect

i-Pro

ASIS

Optex

Brivo

SOBA

Service Centrale Nederland

Gold-IP

Kiwa

Hanwha Vision Europe

Traka ASSA ABLOY

HID

Seris

Hikvision

Nenova

CDVI

Unii

Secusoft

Centurion

CardAccess

EAL

Regio Control Veldt

Dero Security Products

VideoGuard

Trigion

Genetec

ARAS

Paxton

Masset Solutions

Add Secure

2N

Connect Security

ASSA ABLOY

Lobeco

GFT

Top Security

SmartCell

Akuvox

Alarm Meldnet

PG Security Systems

G4S

Nimo Drone Security

DZ Technologies

Alphatronics

Uniview

ADI

CSL

NIBHV

VBN

De Beveiligingsjurist

VVNL

Ajax Systems

VEB

Crown Security Services

RoSecure

Eizo

Paraat

SmartSD

Explicate

Sequrix

Eagle Eye Networks

Securitas

IDIS

Bosch Security Systems

VAIBS

Multiwacht

Seagate

BHVcertificaat.online

AI-wandmontagecamera voor details op ooghoogte

7 juni 2024
Redactie
04:22

Hanwha Vision komt met een AI-wandmontagecamera voor scènedetails op ooghoogte. De TNV-C8011RW is een 5 MP AI IR-wandmontagecamera, ideaal voor in- en uitgangen, winkels, drive-throughs, zelfscankassa’s en andere gebieden waar een duidelijk zicht op gezichten essentieel is voor identificatiedoeleinden.

In tegenstelling tot camera’s die hoog op muren zijn gemonteerd en die doorgaans een bovenaanzicht bieden, is de TNV-C8011RW ontworpen om op ooghoogte te worden geïnstalleerd, zodat een duidelijk zicht op gezichten mogelijk is, zelfs als personen een hoed dragen of een paraplu gebruiken.
Een panoramische lens biedt een gezichtsveld van bijna 180 graden, met een verstelbare kantellens van 土25 graden, waardoor er geen blinde vlekken ontstaan. Ondertussen legt een resolutie van 5 MP alle details vast die nodig zijn om personen van belang te identificeren, waardoor de veiligheid en de klantervaring worden verbeterd. Infraroodfunctionaliteit (IR) op afstanden tot 15 meter zorgt ook voor heldere beelden onder wisselende lichtomstandigheden.

Door AI aangedreven classificatie
Naast een optimale montage voor identificatiedoeleinden maakt de TNV-C8011RW gebruik van AI om de nauwkeurige detectie en classificatie van mensen en andere objecten te ondersteunen, waardoor de efficiëntie van de operator wordt verbeterd en onnodige alarmen worden verminderd. Hierdoor kunnen centralisten zich concentreren op taken met een hogere waarde, omdat de intelligente oplossing hen alleen waarschuwt voor gebeurtenissen die hun aandacht vereisen.
Forensisch zoeken via metagegevens die door de camera worden gegenereerd, vermindert de tijd die operators moeten besteden aan het zoeken naar specifieke gebeurtenissen, terwijl AI-analyses ‘aan de rand’ worden uitgevoerd – in de camera – waardoor de kosten van het onderhouden van een afzonderlijke computerinfrastructuur worden geëlimineerd. Ondertussen vermindert de compressietechnologie, WiseStream Ⅲ, de datagrootte en bandbreedte aanzienlijk, terwijl de hoge beeldkwaliteit behouden blijft, voor een efficiënt en kosteneffectief aanbod.

Commerciële functies
De camera bevat ook waardevolle business intelligence-functies zoals het tellen van mensen, het tellen van voertuigen, wachtrijbeheer en heatmapping. Deze zijn ideaal voor gebruik bij in- en uitgangen, lobbyruimtes, winkellocaties en drive-throughs om drukke periodes te voorspellen, personeelsplanningen te informeren en de klantervaring te verbeteren.
Operators kunnen bijvoorbeeld extra kassa’s openen wanneer zich wachtrijen beginnen te vormen, terwijl heatmap-inzichten drukke gebieden kunnen markeren om de winkelindeling, advertenties en meer te beïnvloeden.
Hoewel ontworpen voor montage op ooghoogte aan muren, zorgen het anti-ligatuur, afgeronde ontwerp en de compacte vorm van 167 x 80 x 57 mm ervoor dat de TNV-C8011RW discreet blijft bij dagelijks gebruik. Een witte behuizingskleur kan worden vervangen door een optionele zwarte skincover (SBC-140WB), waardoor de camera opgaat in het interieur, terwijl de camera aan een muur of paal kan worden geïnstalleerd en met een afzonderlijk kantelmontageaccessoire (SBV) kan worden gebruikt. Zo kan hij tot 20 graden naar beneden kantelen. Zoals alle Hanwha Vision-producten beschikt de camera over cyberbeveiliging van het volgende niveau met veilige opslag, gebruikers- en netwerkauthenticatie, OS/Firmware Protect, Data Protect en Device ID (Hanwha Private Root CA).

Ontdek hier meer over de TNV-C8011RW.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Videoguard

Seagate

SequriX

Suricat

Wordt een partner