Beveiliging nieuws

Onze partners

SmartCell

Centurion

Explicate

VEB

Crown Security Services

Top Security

ASSA ABLOY

CDVI

Nenova

Ajax Systems

Nimo Dog Security

Akuvox

Securitas

G4S

Hanwha Vision Europe

SmartSD

De Beveiligingsjurist

VideoGuard

Traka ASSA ABLOY

ARAS

Brivo

JMB Groep

OSEC

PG Security Systems

Oribi ID Solutions

Eizo

BHVcertificaat.online

GFT

Masset Solutions

Bydemes

HD Security

NetworxConnect

CSL

Sequrix

Alphatronics

Service Centrale Nederland

Trigion

Gold-IP

IDIS

Bosch Security Systems

NIBHV

Unii

Multiwacht

Milestone

Hikvision

Lobeco

2N

Uniview

Paraat

20face

Nimo Drone Security

Secusoft

VBN

Optex

Connect Security

Eagle Eye Networks

ADI

Add Secure

Kiwa

SOBA

Genetec

ASIS

HID

Avigilon Alta

Dero Security Products

Dahua

Seris

MPL

RoSecure

Alarm Meldnet

VAIBS

EAL

Advancis

Regio Control Veldt

i-Pro

Seagate

SMC Alarmcentrale

DZ Technologies

VVNL

Paxton

Koninklijke Oosterberg

CardAccess

Ajax Systems wijkt deel van productie uit naar Turkije

13 mei 2022
Redactie
12:07

Ajax Systems, de Oekraïense ontwikkelaar en fabrikant van beveiligingssystemen, opent zijn eerste fabriek in Istanbul. Op deze wijze wil het bedrijf de leveringen blijven garanderen, als ook het westen van Oekraïne door de Russen wordt verwoest.

De nieuwe fabriek van 8300m² zal de volledige reeks Ajax-apparaten produceren en biedt een verdubbeling van de huidige productie in Oekraïne. De fabriek verwacht minimaal 150.000 apparaten per maand te produceren. Ajax Systems is al begonnen met het vormen van een lokaal productieteam. In de eerste fase is het de bedoeling om minstens 400 mensen aan te nemen. Een uitdaging daarbij is dat mannelijke werknemers Oekraïne niet mogen verlaten. Het bedrijf was overigens al voor de Russische invasie van plan om nieuwe productiefaciliteiten in het buitenland op te zetten als logische voortzetting van productieopschaling.

Strategische stap
De opening van een nieuwe fabriek in Istanbul is een strategische stap die door het bedrijf is gepland en gericht is op diversificatie van de productiefaciliteiten. “We kozen voor Turkije op basis van een combinatie van factoren, zoals de beschikbaarheid van productieprofessionals, infrastructuur, de voorwaarden van de vrije economische zone, het belastingniveau, de kwaliteit van aannemers en de nabijheid van onze belangrijkste markten. De nieuwe productie zal de productontwikkeling van Ajax versterken en de toegang tot nieuwe markten versnellen. We zijn er sterk van overtuigd dat de diversiteit aan talenten en culturen de beste producten en oplossingen creëert. En we hebben altijd op lokale teams gerekend”, aldus CEO Aleksandr Konotopskyi van Ajax Systems. Nu de oorlog zich naar het oosten van het land heeft verplaatst, heeft Ajax Systems de bestaande productie- en productontwikkeling in Oekraïne weer volledig hervat. Het bedrijf is actief op zoek naar specialisten voor de fabriek en breidt zijn R&D-team uit. Deze productiefaciliteit blijft in Oekraïne. Daarnaast heeft het bedrijf zijn eigen logistieke hub in Polen en ontwikkelt het zijn lokale teams in de strategische markten van Spanje, Italië, het VK, Duitsland, Frankrijk, de VAE, Zuid-Afrika en andere landen.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Videoguard

Suricat

MPL

Seagate

Wordt een partner