Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Optex

GFT

ASIS

Securitas

Kiwa

Eagle Eye Networks

Oribi ID Solutions

Bosch Security Systems

SmartSD

VBN

Seris

Unii

BHVcertificaat.online

Paraat

2N

Milestone

PG Security Systems

SOBA

Nimo Dog Security

G4S

DZ Technologies

Trigion

Regio Control Veldt

Alphatronics

HID

SMC Alarmcentrale

Nimo Drone Security

Ajax Systems

Dero Security Products

Eizo

CSL

Akuvox

Masset Solutions

OSEC

Seagate

Bydemes

Paxton

CardAccess

NetworxConnect

Genetec

IDIS

Avigilon Alta

Service Centrale Nederland

Brivo

Hanwha Vision Europe

Sequrix

Explicate

Gold-IP

Hikvision

Add Secure

Advancis

JMB Groep

Centurion

i-Pro

ASSA ABLOY

RoSecure

Lobeco

ADI

EAL

Secusoft

VEB

VideoGuard

ARAS

De Beveiligingsjurist

Nenova

Alarm Meldnet

CDVI

HD Security

Connect Security

VAIBS

Crown Security Services

Multiwacht

VVNL

NIBHV

SmartCell

Top Security

Traka ASSA ABLOY

Uniview

20face

Ajax Systems wint Red Dot Awards voor drie producten

10 mei 2024
Redactie
11:26

Ajax Systems is verheugd te kunnen aankondigen dat het voor de eerste keer in de geschiedenis van het bedrijf de prestigieuze Red Dot Award heeft gewonnen. De awards waren voor de KeyPad TouchScreen Jeweller en de categorie slimme producten en de WaterStop & LeaksProtect en LightSwitch & Outlet in de categorie interieurelementen.

De Red Dot Award is een internationaal erkend kwaliteitslabel voor uitmuntend design. De producten worden beoordeeld door een gerenommeerd internationaal panel van experts op criteria zoals innovatie, functionaliteit, kwaliteit en ecologische compatibiliteit.
“We zijn vereerd dat we drie Red Dot Awards hebben ontvangen. Dit onderstreept onze toewijding om producten te leveren die niet alleen uitzonderlijk presteren, maar gebruikers ook fascineren met hun ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Deze prijzen weerspiegelen de toewijding en creativiteit van ons team en bevestigen opnieuw de positie van Ajax Systems als koploper in de markt voor beveiliging en domotica”, aldus CMO Valentine Hrytsenko van Ajax Systems.

KeyPad TouchScreen
Dit is een draadloos bediendeel met een touchscreen dat beveiliging en het beheer van domotica naadloos samenbrengt. Het heeft een groot 5-inch IPS-scherm met aanpasbare zwart-wit thema’s en automatische helderheidsaanpassing. Het krasbestendige glas zorgt voor duurzaamheid en een onberispelijk uiterlijk. Een scherm met hoge resolutie biedt plaats aan alle benodigde bedieningselementen waardoor gebruikers een visueel verbluffend beeld van hoge kwaliteit hebben. KeyPad TouchScreen biedt intuïtief groepsbeheer, een vertrouwde Ajax-app-achtige interface en eersteklas beveiligingsfuncties, waaronder DESFire®-technologie en BLE-ondersteuning, die het mogelijk maken om het bediendeel via een smartphone met een Ajax-app te bedienen.

De LightSwitch & Outlet Familie
Deze geavanceerde reeks slimme lichtschakelaars en stopcontacten combineert een strak ontwerp met geavanceerde technologie, zodat gebruikers hun verlichting en stopcontacten gemakkelijk vanaf hun smartphone kunnen bedienen. LightSwitch heeft een groot aanraakpaneel dat reageert op een tik of contactloze bewegingen. Het is voldoende om een hand op minstens 15 mm van het apparaat te houden om het licht aan te doen. Vanwege de zachte led-achtergrondverlichting is het makkelijk om het licht zelfs in het donker aan te doen. LightSwitch vereist geen nuldraad en is verkrijgbaar als enkelvoudige, tweevoudige, en wisselschakelaars met vervangbare voorpanelen in acht kleuren: wit, lichtgrijs, grijs, antracietgrijs, ivoorwit, oestergrijs, olijfgroen of zwart. De draadloze Outlet heeft flexibele instellingen en kan op afstand geconfigureerd worden, ondersteunt automatiseringsscenario’s, geeft de status aan met de led-indicatie en helpt bij het detecteren van ‘energieslurpers’ onder elektrische apparaten. Het heeft ook een aanraakgevoelige aan/uit-knop om het apparaat uit te schakelen, dus het is niet nodig om de app te gebruiken of handmatig de stekker uit Outlet te halen.

De WaterStop & LeaksProtect Familie
LeaksProtect is ontworpen om huizen en eigendom te beschermen tegen overstromingen en detecteert snel lekkage en de aanwezigheid van water, zodat gebruikers dure schade kunnen voorkomen en rustig kunnen slapen. Met een hoogte van slechts 14 mm past het kleine ontwerp overal waar waterlekkage kan voorkomen. LeaksProtect in combinatie met de elektrische afsluitklep WaterStop kan een slim waterlekkagepreventiesysteem opzetten voor het op afstand of automatisch regelen van de watertoevoer. Het ontwerp van WaterStop bestaat uit een klep en een krachtige elektrische actuator die het water automatisch afsluit door een opdracht via de Ajax-app uit te voeren of via een knop die ter plaatse wordt ingedrukt.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner