Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Kiwa

ASSA ABLOY

Traka ASSA ABLOY

Explicate

CardAccess

Trigion

20face

ASIS

SmartCell

Multiwacht

Akuvox

ARAS

Add Secure

VAIBS

Ajax Systems

Eizo

Uniview

Alarm Meldnet

HD Security

IDIS

Top Security

NIBHV

VideoGuard

Secusoft

Nimo Dog Security

Genetec

Hikvision

SMC Alarmcentrale

Centurion

Regio Control Veldt

Bydemes

Oribi ID Solutions

VBN

Nimo Drone Security

i-Pro

Dero Security Products

Connect Security

VVNL

Bosch Security Systems

Seagate

OSEC

SmartSD

Paraat

EAL

Unii

HID

Securitas

DZ Technologies

Nenova

Eagle Eye Networks

Hanwha Vision Europe

2N

Lobeco

Paxton

GFT

CDVI

SOBA

Avigilon Alta

ADI

Gold-IP

JMB Groep

Milestone

Brivo

CSL

De Beveiligingsjurist

Seris

Masset Solutions

PG Security Systems

Crown Security Services

RoSecure

Alphatronics

Optex

Advancis

Sequrix

G4S

VEB

BHVcertificaat.online

NetworxConnect

Service Centrale Nederland

Alarm Meldnet helpt installateurs op weg naar kwaliteitsvideo’s

11 april 2022
Redactie
17:56

Alarm Meldnet presenteert tijdens het FireSafety & Security Event op stand D.03 zijn meldkamerdiensten, maar nog veel meer dan dat. Met name voor beveiligingsinstallateurs die zich op video willen toeleggen, is een bezoek aan de stand de moeite meer dan waard.

Sinds enige tijd is Alarm Meldnet ook een videotoezichtcentrale. Wat de particuliere alarmcentrale echter wil voorkomen, is dat centralisten de hele dag met onherkenbare beelden bezig zijn. Daarom accepteert het bedrijf alleen beelden van kwalitatief goede camerasystemen. Maar wat is een kwalitatief goed camerasysteem? Dat kunnen de eigen gecertificeerde projecteringsdeskundigen van Alarm Meldnet prima uitleggen tijdens de beurs. Zij staan klaar om installateurs te vertellen waar zij zoal rekening mee moeten houden tijdens het ontwerp van een camerasysteem. “We zijn echt gericht op service en kwaliteit”, zegt directeur Roel Maassen. “En op deze manier laten wij dat zien ook!”

Aanvullende diensten
Installateurs die eens wat anders willen kunnen ook bij Alarm Meldnet terecht. Denk aan systemen voor hulpverlening op afstand voor zelfstandig wonenden met een zorgvraag. Het bedrijf heeft alle kennis in huis en gaat daar graag over in gesprek met belangstellenden op de beurs. Ook levert Alarm Meldnet een systeem voor bewaking van zogenoemde lone workers. Denk aan nachtwakers, thuisverplegers of deurwaarders. Dus mensen met een risicovol beroep, die niet makkelijk op collega’s kunnen terugvallen als een situatie escaleert. Met een speciale zender kunnen zij dan snel alarm slaan, waarbij direct bekend wordt waar de persoon in nood zich bevindt.

Feestje
Volgens Maassen weten ook de centralisten van Alarm Meldnet meer dan gemiddeld. Installateurs met technische vragen kunnen op een snel antwoord rekenen. Daarbij is men niet minuten lang bezig met een vervelende stemcomputer, want telefoontjes worden direct door mensen beantwoord.
In juni bestaat Alarm Meldnet 10 jaar en dat wordt op de beurs al gevierd. Vanzelfsprekend serveert het Limburgse bedrijf daarbij authentieke vlaai. Verder is op de stand een grijpmachine te vinden, waarmee bezoekers net als op de kermis kunnen proberen een cadeau te grijpen. “Wij grijpen voor u boeven, komt u bij ons een mooie prijs grijpen”, aldus Maassen.
Alarm Meldnet is een onafhankelijke Particuliere Alarmcentrale (PAC) gevestigd in Roermond. Binnen het jonge bedrijf wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste technologieën uit de markt om de klant de best mogelijke dienstverlening te bieden.
De permanent bemande meldkamer met goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers waakt dag en nacht over personen en eigendommen en zal bij elke melding adequaat en doeltreffend te werk gaan.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner