Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Centurion

OSEC

HID

ASSA ABLOY

DZ Technologies

Masset Solutions

Secusoft

Alarm Meldnet

Eagle Eye Networks

SmartSD

ADI

Crown Security Services

SmartCell

Unii

JMB Groep

BHVcertificaat.online

20face

Service Centrale Nederland

Securitas

IDIS

Multiwacht

Top Security

GFT

Eizo

Lobeco

Nenova

VAIBS

Dero Security Products

VBN

EAL

Akuvox

Bosch Security Systems

NetworxConnect

RoSecure

Nimo Dog Security

Regio Control Veldt

Avigilon Alta

ASIS

Brivo

Nimo Drone Security

VVNL

Seagate

VideoGuard

Paxton

Gold-IP

Paraat

Bydemes

Ajax Systems

SMC Alarmcentrale

Connect Security

CardAccess

G4S

Sequrix

Traka ASSA ABLOY

Trigion

Oribi ID Solutions

VEB

Milestone

CDVI

i-Pro

Add Secure

Advancis

Genetec

Optex

NIBHV

HD Security

PG Security Systems

Hikvision

Alphatronics

Uniview

Hanwha Vision Europe

ARAS

CSL

Kiwa

De Beveiligingsjurist

SOBA

Seris

Explicate

2N

Alarm Meldnet toont wat klant aan extra’s mag verwachten

7 april 2023
Redactie
07:27

Alarm Meldnet gaat tijdens het FireSafety & Security Event graag met installateurs in gesprek over de groei die is doorgemaakt en de stappen die zijn gezet om installateurs nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo is er een uitgebreid opleidingsprogramma, waardoor centralisten betere support kunnen leveren.

Recent heeft Alarm Meldnet de meldkamer compleet gerenoveerd. Ook is een dark fiber-verbinding aangelegd tussen de vestigingen in Roermond en Beek. Daarnaast wordt nu de Texecom Monitor ondersteund, waardoor installateurs Texecom Premier Elite-systemen nog sneller en makkelijker met de PAC kunnen verbinden. “We zijn altijd op zoek naar manieren om installateurs nog beter van dienst te kunnen zijn”, zegt directeur Roel Maassen.

Alarm Meldnet University
Nieuw is ook de Alarm Meldnet University. Hiervoor is een compleet nieuwe opleidingsruimte gecreëerd, waar medewerkers terecht kunnen om trainingen te volgen. “We vinden het belangrijk om onze medewerkers te blijven opleiden en zo klanten en installateurs nog beter van dienst te zijn”, aldus Maassen. “Centralisten worden allround opgeleid waardoor ze zelf veel kunnen oplossen en daarom klanten en installateurs direct kunnen helpen zonder te hoeven doorverbinden naar een andere afdeling. Daarnaast organiseren we ook intern Masterclasses. Dit zijn workshops georganiseerd door een specialist. Tijdens zo’n masterclass gaan we de diepte in over onderwerpen waarmee onze centralisten te maken krijgen of de werkwijze van een andere afdeling of bedrijf uit de beveiligingsbranche.”

Prijzen te winnen
Tijdens de beurs is Alarm Meldnet met een aantal medewerkers aanwezig, waaronder centralisten, supportmedewerkers, accountmanagers, een administratief medewerkster en de directeur natuurlijk. Zo kunnen bezoekers de mensen achter Alarm Meldnet leren kennen.
Tot slot staat de grijpmachine er weer, waarmee bezoekers net als op de kermis kunnen proberen cadeaus te grijpen. Ook kunnen bezoekers een iPad winnen. Hoe precies, dat wordt nog even geheim gehouden.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

Videoguard

SequriX

Suricat

Wordt een partner