Alphatronics introduceert Pyronix detectoren in Nederland

Alphatronics heeft vanaf vandaag het complete assortiment van Pyronix draadloze en bedrade detectoren beschikbaar.

Om antwoord te kunnen geven op de vraag naar kwalitatief hoogwaardige detectie tegen een scherpe prijs heeft Alphatronics gekozen voor Pyronix. Naast Visonic is Pyronix detectie nu toegevoegd aan het assortiment. De producten van Pyronix worden in het Verenigd Koninkrijk ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is de afstand tussen fabrikant en (Europese) markt minimaal en is toepasbaarheid en ondersteuning optimaal.
PyronixDe bedrade detectoren waren al leverbaar. Voor de draadloze detectoren lanceert Alphatronics op 1 mei een universeel wireless interface (UWI) dat toegepast kan worden voor de verschillende merken draadloze detectie waaronder ook Visonic. Het aantal uitvoeringen van de Pyronix detectoren is indrukwekkend. Hieronder inbegrepen Dual melders met anti-mask en buitendetectie.
Pyronix is sinds 1986 een wereldwijd erkende fabrikant van beveiligingssystemen en detectie. De Pyronix producten worden toegepast in diverse landen in Europa en daarbuiten.
Gevestigd in het midden van Engeland beschikt Pyronix over een eigen R&D afdeling en uitgebreide productiefaciliteiten. Pyronix wordt geleid door de oprichtster, Julie A. Kenny, en is hiermee nog steeds in privaat eigendom.

Deel dit artikel via: