Alphatronics komt weer met trainingen op locatie

Handigheid met apparatuur kan je niet makkelijk via een online training verkrijgen. Daarom start Alphatronics op 23 september en 12 oktober weer met fysieke trainingen in Nijkerk. Op de planning staat de draadloze toegangstechniek Aperio van ASSA ABLOY. Er wordt conform de RIVM-richtlijnen gewerkt.

Installateurs die in het veld snel(ler) uit de voeten willen kunnen met de Aperio-sloten van ASSA ABLOY zijn van harte welkom om bij Alphatronics in Nijkerk de nodige vaardigheden op te doen. De trainingen duren de hele dag en worden afgewisseld met een lunch en koffie- en theepauzes. Het is vooral een technische training, dus voor mensen die de apparatuur bij klanten installeren. Daarbij gaat aandacht uit naar Aperio zelf, maar ook naar de naadloze integratie met het UNii-systeem van Alphatronics. Verder komen de configuratiesoftware Aperio Offline PAP Tool en het updaten van Aperio-oplossingen aan de orde.

Kosteloos voor deelnemers
Na de training kunnen de deelnemers een combinatie creëren van draadloos en bedraad toegangsbeheer op basis van UNii en Aperio. Op die manier zijn tot wel 64 deuren te beheren.
Aan de training nemen maximaal zes personen deel. Zo kan 1,5 meter afstand worden gehouden en krijgt iedere deelnemer maximale aandacht van de instructeur. De kosten voor de training worden door Alphatronics gedragen en deelnemers ontvangen na afloop een officieel certificaat van ASSA ABLOY. Wel dienen deelnemers een eigen laptop mee te nemen en een Aperio USB radio-dongle (007883). Wie deze dongle niet heeft, kan hem vooraf via deze link bestellen.

Inschrijven voor de training kan via deze link.

Deel dit artikel via: