Analytics voor alle single lens-modellen van Mobotix

Mobotix heeft alle MxAnalytics-functies ook beschikbaar gemaakt voor single lens-modellen. Daarmee is het mogelijk om personen te tellen die zich in verschillende richtingen door gangen bewegen.

Mobotix Hemispheric i25Verder kan men eenvoudig heatmaps maken, waarop gebieden met de hoogste bewegingsactiviteit worden weergeven. Deze statistische gegevens zijn dagelijks of wekelijks automatisch per e-mail door de camera te verzenden, om bijvoorbeeld te gebruiken voor de analyse van het gedrag van mensen in winkels.

De software (MX-V4.3.2.68) is voor alle single lens-modellen beschikbaar, waaronder de Indoor-camera’s (i25, c25, p25). Daardoor krijgt klanten een compleet 5 megapixel hemisferisch camerasysteem. Inclusief analysesoftware, opnamesoftware voor het beheer van terabyte-opnamen op NAS-systemen en alle andere camerafuncties van Mobotix, zoals MxActivitySensor en het automatisch opnemen en verzenden van berichten op basis van gebeurtenissen. Deze versie is bovendien geschikt voor het updaten van alle bestaande single lens-modellen.

Deel dit artikel via: