Anthonie van der Ploeg directeur Genetec Benelux & Nordics

Anthonie van der Ploeg is door Genetec benoemd tot regionaal directeur voor de Benelux & Nordics. In die hoedanigheid gaat hij leiding geven aan een team, dat onlangs is uitgebreid met vier Genetec-specialisten.

Anthonie van der Ploeg heeft Genetec jaar op jaar met succes laten groeien en speelde een cruciale rol bij het managen van grote implementatieprojecten met bedrijven als 247Kooi, Visics en Johan Cruijff ArenA. “Met zijn branchekennis en duidelijke visie zal hij nieuwe maatstaven voor het team zetten”, zegt Francesco Serra, VP Sales, Europa bij Genetec. “Anthonie is al een bekend gezicht voor onze klanten en partners in de Benelux, waar hij een bewezen staat van dienst heeft dankzij het vergroten van onze aanwezigheid en bekendheid in de afgelopen zeven jaar. Ik weet dat hij snel een even vertrouwde adviseur is geworden in Scandinavië, dat met zijn openheid voor technologische innovatie een van onze snelst groeiende regio’s is.”

Teamuitbreiding
Van der Ploeg geeft leiding aan een team, dat recent is uitgebreid met Wouter Bijnens als channel sales engineer Benelux, Stefaan Maertens als sales engineer, Roel Mulder als regional sales manager Nederland en Erwin Roobaert als business development manager.
De verbeterde dekking zorgt ervoor dat nieuwe en bestaande klanten toegang hebben tot de technologie en expertise die nodig zijn om investeringen in operaties en beveiliging echt te maximaliseren. Van der Ploeg: “Genetec groeit snel en we blijven ons team uitbreiden met hoogwaardige ervaring en talent. Wouter, Roel, Stefaan en Erwin zijn geweldige aanwinsten met een bewezen trackrecord in de security en tech-industrie. We kijken ernaar uit om ze te verwelkomen nu we onze volgende groeifase ingaan.”

Deel dit artikel via: