Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Traka ASSA ABLOY

Masset Solutions

Nenova

i-Pro

OSEC

Trigion

Oribi ID Solutions

Regio Control Veldt

20face

Crown Security Services

CardAccess

Alphatronics

Multiwacht

Seris

Centurion

Paraat

ASIS

HID

Kiwa

ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

SmartCell

Avigilon Alta

De Beveiligingsjurist

G4S

Akuvox

Hikvision

Genetec

Bosch Security Systems

Eizo

Secusoft

NIBHV

BHVcertificaat.online

Securitas

Dero Security Products

Unii

Paxton

EAL

Sequrix

Brivo

Advancis

VVNL

Service Centrale Nederland

IDIS

SMC Alarmcentrale

SmartSD

NetworxConnect

Explicate

Uniview

HD Security

VAIBS

Eagle Eye Networks

Ajax Systems

VEB

Lobeco

GFT

SOBA

Seagate

Hanwha Vision Europe

Nimo Drone Security

2N

JMB Groep

CDVI

ARAS

Top Security

PG Security Systems

Optex

ADI

Bydemes

Gold-IP

RoSecure

Connect Security

VideoGuard

Milestone

VBN

DZ Technologies

CSL

Nimo Dog Security

Add Secure

Antwoord op personeelstekort in de beveiligingsbranche

6 januari 2020
Redactie
11:06

Veel beveiligingsbedrijven kampen met personeelstekorten. Elke sollicitant is dan ook meer dan welkom. Niet altijd leidt dat tot wederzijdse tevredenheid op lange termijn. The Flying Dutchman @Work speelt hier handig op in met een vooruitstrevende vorm van arbeidsbemiddeling.

Over een gebrek aan goede beveiligers zal niemand Esmeralda Brand horen klagen. “Natuurlijk hebben ook wij vacatures openstaan, maar meestal zijn die snel vervuld”, zegt de oprichter van The Flying Dutchman @Work, een in Sliedrecht gevestigd en landelijk opererend arbeidsbemiddelingsbureau voor de beveiliging. “Misschien komt dat omdat wij geen doorsnee bemiddelingsbureau zijn. Wij kennen al onze medewerkers goed en weten wat zij kunnen en wat zij van hun werk verwachten. Zo kunnen wij er goed voor zorgen dat zij op de juiste plek terecht komen, waar zij doorgaans snel een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of zelfs onbepaalde tijd kunnen tekenen.”

Vis in het water
Hoewel het jonge bedrijf nog niet algemeen bekend is, weten steeds meer beveiligers het te vinden. Bestaande beveiligers die niet langer tevreden zijn over hun huidige werkgever, maar ook mensen die nog een hele carrière voor zich hebben. Zij kunnen proberen een start te maken bij één van de vele particuliere beveiligingsorganisaties, maar dan worden zij ingezet waar zij het hardst nodig zijn en niet waar zij zich het meeste als een vis in het water zullen voelen. “Dat doen wij dus wel”, aldus Esmeralda Brand. “We vinden het heel belangrijk dat onze mensen het naar hun zin hebben op hun werk. Daarom kijken wij bijvoorbeeld kritisch naar de roosters waarin zij worden ingedeeld.”

Voorselectie
Ook voor werkgevers heeft het voordelen om met The Flying Dutchman &Work in zee te gaan. Er heeft al een uitgebreide voorselectie plaatsgevonden en er wordt zo nodig gezorgd voor de juiste diploma’s en certificaten. Op grond van een intakegesprek wordt gekeken welke van de beschikbare kandidaten het best matcht met de vacante functie. Het bedrijf zelf investeert veel in kwaliteit en toont dat aan met het lidmaatschap van brancheorganisatie NBBU, naleving van de Code Marktverantwoordelijk Gedrag en certificering conform NEN 4400-1 en ISO 9001. Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner