Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

SmartCell

i-Pro

Genetec

2N

Add Secure

VAIBS

Masset Solutions

Advancis

ASIS

OSEC

Optex

Eizo

CDVI

Eagle Eye Networks

Hikvision

EAL

Trigion

Avigilon Alta

Connect Security

Securitas

Gold-IP

Unii

Regio Control Veldt

Top Security

Ajax Systems

Bosch Security Systems

Service Centrale Nederland

SmartSD

Uniview

Alarm Meldnet

VEB

GFT

Oribi ID Solutions

Multiwacht

SOBA

Brivo

Bydemes

DZ Technologies

NIBHV

Nimo Drone Security

CardAccess

VBN

Nimo Dog Security

Alphatronics

Lobeco

ASSA ABLOY

G4S

Secusoft

Milestone

RoSecure

VVNL

SMC Alarmcentrale

HD Security

ADI

Akuvox

De Beveiligingsjurist

Paxton

Crown Security Services

Explicate

Seris

Seagate

VideoGuard

Paraat

Kiwa

HID

PG Security Systems

JMB Groep

Centurion

CSL

Sequrix

20face

Traka ASSA ABLOY

Nenova

BHVcertificaat.online

IDIS

ARAS

Hanwha Vision Europe

Dero Security Products

NetworxConnect

ARAS Security nu premium partner van Panasonic

1 juli 2021
Redactie
00:00

Dankzij de toegevoegde waarde die ARAS Security biedt bij beveiligingsproducten van Panasonic, heeft de Japanse fabrikant de distributeur benoemd tot premium partner. Dat brengt ook voor installateurs en eindgebruikers de nodige voordelen met zich mee.

ARAS zegt de titel te danken aan de toegevoegde waarde die het bedrijf bij Panasonic-producten levert, met het hoogste niveau van kennis, service en het vermogen om te ondersteunen bij het leveren van de beste beveiligingsoplossingen. Voor installerende klanten van ARAS betekent dit toegang tot speciale technische en commerciële trainingen, geavanceerde pre- en post-ondersteuning en directe projectregistratie via Panasonic, waardoor sneller geschakeld kan worden op levertijden en offertes.

Andere voordelen
Andere voordelen zijn geavanceerde pre- en post-ondersteuning, ondersteuning door getrainde ingenieurs en goed opgeleid commercieel personeel, een uitgebreide garantie van 5 jaar voor alle beveiligingsproducten van Panasonic en exclusieve toegang tot de Panasonic Premium Distributor-showroom voor klantenbijeenkomsten en demonstraties. Ook kunnen installateurs exclusief gebruik maken van een demowagen, waarmee klanten een mobiele showroom op locatie krijgen. En er kan geprofiteerd worden van gezamenlijke marketingactiviteiten zoals incentives, promoties, marktbewustzijnscampagnes. Tot slot wordt een snelle levering beloofd, evenals een geavanceerd vervangingsproces voor beschadigde producten.

Waarom kiest ARAS voor Panasonic?  
ARAS is al jaren distributeur van Panasonic, maar vanwege de jarenlange ervaring op basis van kennis en kunde wordt het partnership met de Japanse fabrikant nu verder aangetrokken. De distributeur ziet de opwaardering van het partnership als perfecte toegevoegde waarde van twee bedrijven die staan voor kwaliteit, servicegerichtheid en het realiseren van oplossingen voor de installerende partners. Om premier partner te kunnen worden moest ARAS een bepaalde omzet realiseren, in staat zijn complete oplossingen aan te bieden in samenwerking met derden, minimaal twee door Panasonic gecertificeerde technici en verkopers in dienst hebben, demonstratiefaciliteiten bieden en een aparte webpagina hebben met producten van de Japanse fabrikant.

 

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner