Aritech TVN12 nu te integreren in UltraSync-cloud

Aritech maakt bekend dat de TVN12-serie recorders voor kleinschalige videoprojecten nu geïntegreerd kunnen worden in het UltraSync-cloudnetwerk. Dat maakt beheer op afstand mogelijk via de TVRMobile-app en laat de gebruiker profiteren van alle UltraSync-functies en add-ons die eraan komen.

Met verschillende opnamemogelijkheden, kanaalcapaciteiten en harde schijven is de TVN12 een van de meest flexibele en efficiënte opnameapparaten van Aritech. Nu zijn deze recorders toe te voegen aan de TVRMobile-app met het gemak van UltraSync-connectiviteit. Zo kunnen ze onder andere pushmeldingen verzenden naar gebruikers van de TruVision TVRMobile-app. Het is daarbij niet nodig om port forwarding of VPN te configureren. Het enige wat nodig is, is registratie van de recorder op de UltraSync-portal.

Functies van de app
Met de mobiele applicatie TVRMobile is vanaf elke locatie toezicht te houden op en te communiceren met TruVision-videobewakingsapparatuur. Gebruikers kunnen tot 16 kanalen live video bekijken of tot vier videokanalen afspelen. TVRMobile kan video opnemen en/of snapshots rechtstreeks op het mobiele apparaat opslaan. Het biedt intuïtieve functies en bedieningselementen zoals swipe PTZ-camerabediening, landschapsmodus, snapshots en favorieten om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot video. Ook ondersteunt de app alarmmeldingen die de gebruiker in realtime op de hoogte stellen van gebeurtenissen, rechtstreeks op zijn telefoon of tablet.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: