Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nimo Drone Security

Optex

Masset Solutions

ASSA ABLOY

VAIBS

Dero Security Products

GFT

NetworxConnect

Regio Control Veldt

Sequrix

De Beveiligingsjurist

ASIS

Seris

Kiwa

Bydemes

Avigilon Alta

VideoGuard

20face

Nimo Dog Security

HD Security

Service Centrale Nederland

Crown Security Services

CSL

Traka ASSA ABLOY

Oribi ID Solutions

Add Secure

Alphatronics

Centurion

SmartSD

Alarm Meldnet

BHVcertificaat.online

i-Pro

Bosch Security Systems

Secusoft

Gold-IP

Nenova

G4S

Hikvision

Akuvox

Eizo

Eagle Eye Networks

Brivo

SOBA

Securitas

Top Security

Lobeco

HID

Uniview

NIBHV

Trigion

CardAccess

Connect Security

2N

Paraat

VEB

IDIS

CDVI

Seagate

Paxton

Unii

RoSecure

Genetec

PG Security Systems

JMB Groep

Advancis

SMC Alarmcentrale

Explicate

Multiwacht

Ajax Systems

EAL

SmartCell

Hanwha Vision Europe

Milestone

DZ Technologies

VBN

ARAS

VVNL

ADI

OSEC

ASSA ABLOY breidt Incedo Business uit met cloudbeheer

1 juli 2021
Redactie
15:04

ASSA ABLOY Opening Solutions voegt unieke Cloud based beheermogelijkheden toe aan het platform Incedo Business. Incedo™ is special ontwikkeld voor bedrijven die continu in beweging zijn en een flexibele beveiligingsoplossing vereisen die meegroeit.

Dankzij de nieuwe beheermogelijkheden kunnen beveiligingsmanagers nu ook op afstand de volledige controle over alle toegangspunten van hun gebouw behouden. Incedo verbindt beveiligingssoftware en -hardware binnen één schaalbaar platform. Om tegemoet te komen aan de onrustige snelle veranderingen van het moderne bedrijfsleven, kan Incedo op verzoek worden opgeschaald of teruggeschaald. Het nieuwe Incedo Business Cloud beheer zorgt ervoor dat facilitair managers altijd de controle hebben over de beveiliging van hun gebouwen, waar ze ook zijn!

Urgente dagelijkse uitdagingen
Incedo Business Cloud is de oplossing voor veel urgente dagelijkse uitdagingen met betrekking tot toegangsbeheer. Simpelweg omdat facilitair managers niet meer fysiek aanwezig hoeven te zijn voor de afhandeling van de dagelijkse beveiliging. Incedo Business Cloud werkt 24/7 veilig vanaf elke computer met een internetverbinding. Het systeem is eenvoudig te installeren en er komen geen ingewikkelde integraties aan te pas. Software updates vinden regelmatig en automatisch plaats en real time rapporten en analyses zijn met een paar simpele klikken beschikbaar.

Abonnementenservice
Incedo Business Cloud werkt out of the box via een kostenefficiënte abonnementenservice, waarin ook de support is inbegrepen. De dienst werkt snel en probleemloos. Daarnaast hebben beveiligingsmanagers geen zorgen meer over het eventueel lekken van vertrouwelijke informatie; bedrijfs- en gebruikersgegevens worden namelijk beschermd met een Information Security Management System dat gecertificeerd is volgens ISO/IEC 27001.

Steeds mobielere werkplekken
Volgens het Wireless Access Control Report 2021 beheert meer dan een derde van de bedrijven hun toegangssysteem via een cloud-gebaseerd systeem.* Dit percentage zal de komende jaren waarschijnlijk alleen maar stijgen aangezien werkplekken steeds mobieler worden. Uit een ander recent rapport blijkt dat 78% van de IT-besluitvormers in de toekomst verwacht meer gebruik te maken van een oplossing via de cloud.**

Eenvoudiger en handiger
Een cloud-gebaseerde oplossing maakt toegangsbeheer eenvoudiger en handiger. Tevens helpt het bedrijven om beveiligingsbeheerprocessen te ontwerpen die gestroomlijnd, locatie-onafhankelijk én efficiënt zijn. Organisaties van elke omvang kunnen probleemloos overstappen op Incedo Business Cloud voor de implementatie van krachtige toegangscontrole. En dat alles zonder hoge aanloopkosten en met gegarandeerde en blijvende kosteneffectiviteit.

Voorspelbare budgettering
“Een cloud-gebaseerde software oplossing maakt budgettering voor facility en security managers voorspelbaarder”, vertelt Koenraad Lafaut product marketing manager, EAC product unit director bij ASSA ABLOY Opening Solutions. “Hiermee is het inhuren van extra onderhoudsteams en IT ondersteuning overbodig. Je weet immers vooraf hoeveel middelen je moet toewijzen en kunt wat de infrastructuur betreft snel op- en afschakelen. De zakelijke voordelen van het beheren van toegangsrechten vanaf elke locatie zorgen ervoor dat de vraag naar cloudoplossingen binnen de beveiligingsbranche en daarbuiten verder zal toenemen.”

Gemengd beeld
“Uit de resultaten van diverse enquêtes blijkt dat de manier waarop bedrijven hun toegangssysteem beheren een gemengd beeld zal blijven vertonen met zowel lokaal gehoste als off-site cloudoplossingen die als toegangscontroleservice zal dienen”, vervolgt hij. “Daarom laten wij bij de lancering van ons Incedo ecosysteem de keuze aan de gebruiker.” Migratie tussen Incedo’s lokale en cloud management opties is altijd naadloos in elke richting, waardoor elk bedrijf verzekerd is van totale flexibiliteit.

Efficiënter
Incedo Business Cloud maakt toegangsbeheer efficiënter voor iedereen; van installateur tot eindgebruiker. Een modulaire platformbenadering maakt zowel de aanschaf als het gebruik zelf eenvoudiger. Managers kiezen de beveiligingshardware en referenties die ze nodig hebben, samen met het juiste beheersysteem. Bekroonde draadloze sloten van ASSA ABLOY en bekabelde ASSA ABLOY wandlezers beveiligen de deuren. Een magneetpas dan wel tag of druppel of een virtuele sleutel op een smartphone helpt gebruikers veilig en gemakkelijk toegang te krijgen tot en zich te verplaatsen door een gebouw.

Beveiligingsbehoeften
Steeds meer nieuwe hardware met Incedo-ondersteuning van zowel ASSA ABLOY als andere leveranciers komt beschikbaar binnen het evoluerende ecosysteem van Incedo. Voeg deuren of locaties toe en schakel zo vaak als noodzakelijk tussen lokaal en cloudbeheer. Incedo garandeert flexibiliteit en schaalbaarheid in elke richting en voldoet hiermee aan de beveiligingsbehoeften van vandaag en de toekomst.

Intelligente wijze
“Deze nieuwste verbetering van onze Incedo-oplossing maakt uitgebreid, real time toegangsbeheer op afstand mogelijk. Incedo beveiligt gebouwen en filtert de toegang op intelligente wijze om op deze manier de steeds veranderende beweging van mensen over meerdere locaties te beheren vanaf elke locatie. Uw bedrijf is niet statisch en er is geen reden waarom uw beveiliging dat wel zou moeten zijn”, zegt Stephanie Ordan, VP Digital and Access Solutions bij ASSA ABLOY Opening Solutions EMEA.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

SequriX

Suricat

Videoguard

Wordt een partner