Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

HID

Secusoft

Seris

Seagate

EAL

2N

Bydemes

BHVcertificaat.online

Paxton

Connect Security

PG Security Systems

Gold-IP

Alphatronics

i-Pro

Securitas

HD Security

Dero Security Products

Nimo Drone Security

Add Secure

SMC Alarmcentrale

VVNL

Oribi ID Solutions

JMB Groep

Top Security

Avigilon Alta

Kiwa

Bosch Security Systems

G4S

VEB

Centurion

SmartCell

Hikvision

Service Centrale Nederland

Trigion

Genetec

ASIS

ARAS

RoSecure

ADI

CSL

CDVI

De Beveiligingsjurist

GFT

Regio Control Veldt

IDIS

OSEC

Ajax Systems

VAIBS

NetworxConnect

Traka ASSA ABLOY

Lobeco

Paraat

20face

Hanwha Vision Europe

Multiwacht

Nenova

VBN

Eizo

Milestone

Explicate

Nimo Dog Security

Unii

Masset Solutions

Optex

SmartSD

VideoGuard

CardAccess

Eagle Eye Networks

Uniview

ASSA ABLOY

Advancis

Brivo

Crown Security Services

Sequrix

Akuvox

SOBA

NIBHV

DZ Technologies

Alarm Meldnet

ASSA ABLOY CLIQ geïntegreerd met Genetec Security Center

10 april 2021
Redactie
10:09

Het intelligente sleutelgebaseerde en draadloze toegangsbeheersysteem CLIQ van ASSA ABLOY is nu te beheren vanuit het securitymanagementplatform Security Center van Genetec. Bestaande systemen voor toegangsbeheer zijn snel en zonder hinder voor gebruikers om te bouwen.

Deze nieuwe integratie helpt gebruikers van Security Center hun toegangsbeheermogelijkheden uit te breiden, deuren efficiënter te beheren en alle soorten gebouwen beter te beveiligen tegen steeds geavanceerdere dreigingen. Elke organisatie die Genetec Security Center (vanaf versie 5.7) gebruikt, kan nu draadloze sloten en hangsloten met CLIQ-sleutel in hun gebouwen en op hun terreinen implementeren. De integratie via CLIQ Web Manager-software breidt de toegangsbeheermogelijkheden van Security Center uit, waardoor het programmeren van de intelligente, batterijgevoede sleutels van CLIQ met fijnmazige toegangsregels vanuit een enkele, vertrouwde interface mogelijk wordt.

Eenvoudig
Omdat CLIQ een draadloze oplossing is, is de installatie eenvoudig. Tijdens de ombouw ondervinden het personeel en andere gebruikers van het gebouw nauwelijks hinder. Ze kunnen hun originele inloggegevens behouden, terwijl beheerders regels kunnen toewijzen voor kaarthouders en die zo extra toegang kunnen verlenen via CLIQ-producten. De geavanceerde mogelijkheid voor sleutelbeheer van CLIQ behoedt organisaties voor beveiligingsrisico’s door verloren sleutels. CLIQ bespaart ook de kosten van het fysiek opnieuw versleutelen van sloten, aangezien ‘opnieuw versleutelen’ elektronisch gebeurt. Een systeembeheerder kan met Security Center snel de toegangsrechten van een bestaande sleutel wijzigen of een nieuwe programmeerbare CLIQ-sleutel uitgeven.
Het CLIQ-cilinderassortiment reikt verder dan deursloten. Het omvat ook draadloze cilinders voor kasten, liften, machines en poorten, plus gehard stalen hangsloten voor buitengebruik. De installatie van deze programmeerbare cilinders en hangsloten is draadloos en eenvoudig. Het beheer binnen Security Center is naadloos.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

SequriX

Suricat

Videoguard

Wordt een partner