Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

i-Pro

2N

BHVcertificaat.online

PG Security Systems

Nenova

HID

Ajax Systems

Optex

Explicate

Avigilon Alta

Masset Solutions

ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks

Nimo Drone Security

VEB

Alarm Meldnet

Seris

CDVI

OSEC

EAL

Advancis

JMB Groep

SmartCell

ASIS

VAIBS

Hikvision

RoSecure

Centurion

Kiwa

Securitas

Trigion

DZ Technologies

Nimo Dog Security

SMC Alarmcentrale

Genetec

NIBHV

SmartSD

Add Secure

ARAS

NetworxConnect

Paraat

Bosch Security Systems

Gold-IP

Seagate

Akuvox

ADI

VVNL

Service Centrale Nederland

SOBA

Unii

20face

CSL

Crown Security Services

Traka ASSA ABLOY

Uniview

Hanwha Vision Europe

Oribi ID Solutions

VBN

CardAccess

Secusoft

Paxton

Regio Control Veldt

VideoGuard

HD Security

Lobeco

De Beveiligingsjurist

Multiwacht

Dero Security Products

Brivo

Bydemes

Connect Security

Alphatronics

G4S

Eizo

Top Security

Milestone

IDIS

GFT

Sequrix

ASSA ABLOY geeft antwoord op moeilijke toegangsvraagstukken

7 april 2023
Redactie
13:45

Hoe zorg je ervoor dat een gecontroleerde toe- en uitgang geen belemmering is voor een veilige vluchtweg? Hoe houd je een publieke ruimte zo open, maar ook zo veilig mogelijk? Hoe zorg je ervoor dat kritische bedrijfsmiddelen het pand niet kunnen verlaten? ASSA ABLOY staat op het FireSafety & Security Event om deze vragen te beantwoorden.

ASSA ABLOY heeft een brede kennis en jarenlange ervaring met bovenstaande en vergelijkbare vraagstukken. De specialisten helpen bezoekers tijdens het FireSafety & Security Event dan ook graag met hun specifieke toegangsvraagstukken. Natuurlijk zijn ook de nieuwste producten te zien. Speciale aandacht gaat uit naar de beveiliging van vluchtwegen en nooduitgangen.

eCLIQ
Natuurlijk worden ook de programmeerbare eCLIQ-sleutels van ASSA ABLOY gedemonstreerd. Elke sleutel heeft een geïntegreerde chip, waardoor deze uniek is. Hierdoor kunnen sleutels individueel worden geprogrammeerd om te voldoen aan de behoeften en toegangsrechten van elke sleutelhouder. De veelzijdigheid van eCLIQ blijkt vooral als een sleutel verloren gaat. Toegangsautorisaties van sleutels kunnen dan individueel worden verwijderd door de elektronische cilinders opnieuw te programmeren. Voor nog meer flexibiliteit maakt eCLIQ het mogelijk toegangsautorisaties voor een bepaalde tijd af te geven, wat het beheer van externe dienstverleners zoals onderhoudsaannemers en schoonmakers vereenvoudigt.

Draadloze toegangstechnologie
Ook Aperio ontbreekt niet. Deze draadloze toegangstechnologie past zich aan de deurbeveiligingsbehoeften aan. Er is daarbij keuze tussen offline en online toegangsbeheer. Aperio is naadloos te integreren met het bestaande toegangssysteem, maar er is ook een speciaal op Aperio gebaseerd toegangssysteem. Het biedt maximale compatibiliteit met slot- en deurtypes, beveiligingssystemen en volgens ASSA ABLOY het breedste scala aan RFID-technologieën voor elektronische sleutels, voor zowel online als offline integratie, waaronder MIFARE Classic/Plus, DESFire, Seos en LEGIC. Aperio® ondersteunt multifactorauthenticatie en kan met de ingebouwde HID SIO-technologie  meerdere RFID-technologieën tegelijk ondersteunen. Tot slot laat de exposant nog een aantal interessante integraties zijn tijdens de beurs.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

SequriX

Wordt een partner