Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Crown Security Services

Eizo

NIBHV

Milestone

ASSA ABLOY

Regio Control Veldt

CSL

VEB

Seris

Connect Security

Alphatronics

Centurion

VAIBS

Trigion

i-Pro

G4S

Akuvox

ASIS

Top Security

Advancis

Seagate

EAL

JMB Groep

ARAS

Eagle Eye Networks

Nimo Drone Security

Multiwacht

CardAccess

Dero Security Products

Unii

BHVcertificaat.online

Uniview

DZ Technologies

Nenova

NetworxConnect

Kiwa

Secusoft

RoSecure

Lobeco

GFT

Bosch Security Systems

HID

VBN

Optex

Paraat

Genetec

Securitas

Paxton

2N

Hikvision

HD Security

SmartCell

VideoGuard

Oribi ID Solutions

Sequrix

Brivo

Avigilon Alta

Gold-IP

SOBA

OSEC

Bydemes

IDIS

SmartSD

Ajax Systems

Add Secure

Alarm Meldnet

De Beveiligingsjurist

CDVI

PG Security Systems

Hanwha Vision Europe

SMC Alarmcentrale

Masset Solutions

ADI

Traka ASSA ABLOY

Service Centrale Nederland

Explicate

Network Optix

20face

VVNL

Nimo Dog Security

Axis bullet-style netwerkcamera voor buitengebruik

10 oktober 2013
Redactie
17:08

Axis voegt de Q1765-LE toe aan zijn productassortiment vaste camera’s voor buitenbewaking. De bullet-style netwerkcamera biedt full HD-beelden, een 18x optische zoom en ingebouwde IR-verlichting.

Dit maakt de camera geschikt voor non-stop bewakingsinstallaties waarbij grote oppervlaktes bestreken moeten worden. Deze camera is geschikt voor zowel brede overzichten als voor gedetailleerde beelden wat identificatie mogelijk maakt.

AXIS Q1765-LEDe AXIS Q1765-LE is uitgerust met efficiënte infrarood leds die zich automatisch aanpassen. Dankzij deze leds kan de camera ten minste 15 meter bestrijken in het breedste gezichtsveld en tot 40 meter in volledige teleview. De ingebouwde infraroodverlichting is vooral handig op plekken zonder kunstlicht waar non-stopbewaking nodig is om bijvoorbeeld ingangen, uitgangen en perimeters te bewaken. De camera kan op palen worden gemonteerd en is daarom geschikt voor de bewaking van parkeerplaatsen of algemene bewakingsdoeleinden in stedelijke omgevingen. Het Corridor Format van AXIS zorgt voor effectief toezicht met verticaal georiënteerde beelden, zoals lange straten of langgerekte omgevingen.

“De AXIS Q1765-LE is een slanke en stevige bullet-style camera voor buitenbewaking, en functioneert goed onder moeilijke omstandigheden. Deze camera is erg robuust en betrouwbaar, waardoor hij geschikt is voor kritieke omgevingen zoals verkeersknooppunten. We zijn daarom ook erg blij dat we deze camera kunnen toevoegen aan ons productassortiment vaste camera’s”, zegt Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij Axis Communications.

De compacte AXIS Q1765-LE is licht en sterk. De camera voldoet aan de IP66/NEMA4X-normen, wat betekent dat hij bestand is tegen water en stof. Dankzij de Arctic Temperature Control-functie start de camera op bij temperaturen tussen-40 °Cen 50 °C. Daardoor is de AXIS Q1765-LE geschikt voor installaties op plaatsen met extreme weersomstandigheden. De camera is eenvoudig te installeren dankzij zijn lage gewicht, enkele kabel en ondersteuning voor Power over Ethernet

Kenmerken van de AXIS Q1765-LE:

  • Beeldkwaliteit: full HD (HDTV 1080p), zowel overdag als ’s nachts.
  • De eenvoudige installatie (mechanisch, elektrisch en optisch) zorgt ervoor dat de camera de juiste beeldkwaliteit levert in elke situatie.
  • Eenvoudige installatie en bediening dankzij Power over Ethernet (IEE 802.3af) en 8-28 V gelijkstroom, 20-24 V wisselstroom.
  • Eenvoudige installatie en montage van optionele accessoires, zoals het AXIS T98A17-VE Surveillance Cabinet voor zowel coax als glasvezel en de AXIS T91A47 voor montage op een paal.
  • Geheugenkaartslot om opnames lokaal op te slaan.
  • Tweeweg-audio, voor wanneer een afschrikeffect vereist is.
  • De camera is eenvoudig in te passen in bestaande beveiligingssystemen.

De netwerkcamera AXIS Q1765-LE is beschikbaar vanaf het vierde kwartaal van 2013 via de distributiekanalen van Axis. De camera is compatibel met het AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System en ONVIF.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner