Axis Communications reikt Partner Awards 2018 uit

Axis Communications heeft tijdens het Axis Executive Event, dat op 24 mei in St. Jan te Roosendaal plaatsvond, enkele partners onderscheiden met een Partner Award. Partners die een award ontvingen hebben de afgelopen periode uitmuntende en vooral innovatieve prestaties laten zien.

Tijdens het Axis Executive Event werden partners door diverse specialisten van Axis Communications bijgepraat over de Solution Strategy en de cyber & product roadmap. Kristian de Bruijn, security officer bij BIT uit Ede ging daarnaast in op de impact van cyber security op IoT-projecten. Hij vertelde onder andere over de General Data Protection Act, die vrijdag 25 mei van kracht wordt. De avond werd feestelijk afgesloten met een award-ceremonie en een diner met muzikale omlijsting door Jennifer Ewbank, Johnny Smokes en Caro Saxo.


Awards
Tanja Hilpert, sales director Middle Europe, reikte namens Axis Communications awards uit in diverse categorieën.

VisiOn ISP uit Waalwijk ontving de Best Partner Award Netherlands.

De Best Project Award Netherlands ging naar Dit Is Beveiligen uit Schiphol-Rijk.

The Safe Group uit Hasselt ging met de Best Newcomer Award Benelux naar huis.

G4S België won de Golden Award vanwege een 200% grotere omzet.

Proximus uit België kreeg een Project of the Year Award wegens een indrukwekkend verkeersproject.

Innovatieve oplossingen
Edwin Roobol: “We trekken intensief op met onze partners en dat begint al bij het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe, innovatieve oplossingen en proposities voor onze hoogstaande IP-oplossingen. Al onze partners zijn uniek en ‘best in class’ in hun specifieke markt.


Een aantal partners springt er echter bovenuit als het gaat om innovatie. Deze partners hebben wij tijdens ons Axis Executive Event beloond met een Axis Partner Award in de vorm van een gouden camera. We kijken terug op een zeer geslaagd event en zien uit naar nieuwe samenwerkingen met bestaande en nieuwe partners, met wie we blijven innoveren en onze gezamenlijke oplossingen en inspanningen naar een hoger niveau brengen.”

 

Deel dit artikel via: